Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Απολογείται ο εκπαιδευτικός που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αύριο το μεσημέρι -έπειτα από δύο αναβολές- αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Νεάπολης Λασιθίου ο δάσκαλος που συνελήφθη στην Ιεράπετρα με την κατηγορία ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριές του.

Ο εκπαιδευτικός που δίδασκε σε δημοτικό σχολείο συνελήφθη την Τετάρτη έπειτα από καταγγελία των γονέων ενός ανήλικου κοριτσιού, οι οποίοι είχαν υποψιασθεί τη συμπεριφορά του αλλά και με βάση υλικό από κάμερα που τοποθέτησαν, καταγράφοντας τις κινήσεις του στο δωμάτιο του 8 χρόνου κοριτσιού που του έκανε μάθημα, ενώ η μητέρα του είχε δηλώσει σοκαρισμένη: «Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Φρίκη» για το υλικό που είχε καταγραφεί.

Παράλληλα, στην αστυνομία έχει γίνει και σειρά καταγγελιών και από άλλους γονείς για τη δράση του εκπαιδευτικού, που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας αλλά και ολόκληρης της Κρήτης, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μετά τη σύλληψη του οδηγήθηκε την Πέμπτη στον Εισαγγελέα για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την επομένη. Όταν την Παρασκευή οδηγήθηκε εκ νέου στο Δικαστικό Μέγαρο Νεάπολης ο δικηγόρος του ζήτησε και νέα προθεσμία η οποία του δόθηκε για να προετοιμάσει την απολογία του, η οποία θα γίνει τελικά αύριο.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.