Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Παράσταση της ΟΛΜΕ στο υπουργείο Παιδείας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για τις αποσπάσεις και λοιπές υπηρεσιακές μεταβολές.

Με εκπρόσωπο της υπηρεσιακής υπουργού Παιδείας συναντήθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου της ΟΛΜΕ, με στόχο να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία των αποσπάσεων που εκκρεμούν, αφού δοθεί άδεια από την τριμελή επιτροπή.

Η συνάντηση έγινε επίσης στην κατεύθυνση «να βγει ανακοίνωση από το υπουργείο η οποία να διευκολύνει τους συναδέλφους που εκκρεμεί η απόσπασή τους, να αναλάβουν υπηρεσία ως οφείλουν την 1η Σεπτεμβρίου στην πλησιέστερη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας και όχι αναγκαστικά στο σχολείο ή τη Διεύθυνση οργανικής τους, για τους λόγους που έχουμε ήδη περιγράψει (βλ. αρ. πρωτ. 135159/Ε2 31/8/2015 με θέμα: Ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου κατόπιν της συνάντησης)».

«Με την υπογραφή των αποσπάσεων οι εκπαιδευτικοί να αποδεσμευτούν άμεσα και να αναλάβουν υπηρεσία στην περιοχή απόσπασής τους», αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση.

Η ΟΛΜΕ θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και προς τα άλλα υπουργεία, ώστε να επισπευτεί ο χρόνος εξαίρεσης για τις συγκεκριμένες υπηρεσιακές μεταβολές.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.