Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Τι γίνεται με τη διαδικασία των εγγραφών των πρωτοετών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ηλεκτρονική φέτος η διαδικασία των εγγραφών.

Δεν έχουμε ακόμα νέα για την έναρξη των εγγραφών για τους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας εργάζονται επάνω στην ηλεκτρονική πλατφόρμα των εγγραφών και απομένουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση των εργασιών. Όπως ενημερωθήκαμε, πιθανόν να απαιτηθούν 10 μέρες περίπου για τη διευθέτηση των τυχόν εκκρεμοτήτων.

Από το Υπουργείο Παιδείας μας γνωστοποίησαν ότι στα τέλη της εβδομάδας ίσως είναι σε θέση να μας πουν περισσότερα για την ημερομηνία των εγγραφών ενώ θα πρέπει να εκδοθεί και εγκύκλιος που να καθορίζει τα διαδικαστικά θέματα.

Το ηλεκτρονικό πληροφοριακό σύστημα απλουστεύει και διευκολύνει τη διαδικασία εγγραφής των νεοεισαχθέντων, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Όπως ενημερωθήκαμε οι φοιτητές θα μπαίνουν στο σύστημα και αφού ολοκληρώνουν την ηλεκτρονική διαδικασία θα αποστέλλουν τα δικαιολογητικά τους ταχυδρομικώς στις γραμματείες των σχολών. Σημειώνουμε ότι το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος οι εγγραφές πραγματοποιήθηκαν το διάστημα 15 Σεπτεμβρίου με 26 Σεπτεμβρίου.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.