Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Φεστιβάλ Άμεσης Δημοκρατίας 2-4 Σεπτεμβρίου στο ΑΠΘ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Φεστιβάλ Άμεσης Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί 1-4 Σεπτεμβρίου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Το πολιτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ, που θα φιλοξενηθεί στην Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ, περιλαμβάνει εκδηλώσεις με θέματα "Το ΟΧΙ, η αριστερή ανάθεση και τα κινήματα" (2/9 στις 20.30), "Άμεση Δημοκρατία: Διαδικασία ή Πρόταγμα" (3/9 στις 19.30), "Σύγχρονος Αναρχισμός" (3/9 στις 20.30), "Κινήματα και Εξουσία" (4/9 στις 20.30).

Στο πολιτιστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνονται οι παιδικές παραστάσεις του έργου "Τα καινούργια Ρούχα του Βασιλιά" από τη θεατρική ομάδα "Theatre de Votanique" (2 και 3/9 στις 18.00) Προβολή ντοκιμαντέρ του δημοσιογράφου Κωστή Κεκελιάδη: "ΕΣΥ να με θυμάσαι" (2/9 στις 21.00), καθημερινά συναυλίες και τουρνουά πίνγκ πόνγκ (3-4/9 στις 18.00)

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ Άμεσης Δημοκρατίας θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «το μεταναστευτικό ζήτημα» από τον Ιρανό δημιουργό Morteeza Jafari. Τα έργα του θα διατίθενται για οικονομική ενίσχυση των προσφύγων και μεταναστών στην Ειδομένη.

Μετά τη λήξη του Φεστιβάλ στις 5 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 πορεία προς στη ΔΕΘ (στο Συντριβάνι).


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.