Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Βρέθηκε ζωντανή πίνοντας μόνο νερό επί 9 ημέρες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια 62χρονη γυναίκα που αγνοείτο επί εννέα ημέρες βρέθηκε ζωντανή στην Καλιφόρνια, αφού κατάφερε να επιβιώσει αν και τραυματισμένη, μόνη στο βουνό, πίνοντας νερό από ένα ρυάκι.

Η Μιγιούκι Χάργουντ, που κατάγεται από την πόλη Όραντζβεϊλ της Καλιφόρνιας, εντοπίστηκε το Σάββατο αφού είχε χαθεί στις 20 Αυγούστου ενώ έκανε πεζοπορία στη Σιέρα Νεβάδα.

Οι διασώστες αναζητούσαν για πολλές ημέρες τη γυναίκα, όμως το έργο τους ήταν ιδιαίτερα δύσκολο όχι μόνο εξαιτίας του δύσβατου εδάφους αλλά και λόγω των πυρκαγιών που είχαν ξεσπάσει στην περιοχή, είπε η Μάργκαρετ Μιμς, η σερίφης της περιοχής, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

"Την εντόπισαν σε μια απομονωμένη περιοχή στον ορεινό όγκο της Σιέρα Νεβάδα", είπε διευκρινίζοντας ότι η Χάργουντ φέρει κατάγματα και έχει εισήχθη σε νοσοκομείο για νοσηλεία.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό Ράστι Χότσκις η Χάργουντ έφυγε για να κάνει πεζοπορία μόνη. Η βόλτα της θα διαρκούσε μόνο μία ημέρα και για αυτό δεν είχε μαζί της τρόφιμα. Όμως τραυματίστηκε και χρειάστηκε δύο ημέρες μέχρι να συρθεί κοντά στο ρυάκι και να επιβιώσει πίνοντας νερό, είπε ο Χότσκις στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.