Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

«Ξέρει κάποιος να πετάει αεροπλάνο;»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ανακοίνωση της αεροσυνοδού που αναστάτωσε τους επιβάτες.

Δύο ανακοινώσεις από την αεροσυνοδό Linda Alweiss ήταν αρκετές για να τρομοκρατήσουν και να αγχώσουν σε μεγάλο βαθμό τους επιβάτες της πτήσεις από το Des Moines στο Denver.

Ο πιλότος έπαθε καρδιακή προσβολή στα 30.000 πόδια και η αεροσυνοδός πήρε το μικρόφωνο και ρώτησε αν βρίσκεται κάποιος γιατρός ανάμεσα στους επιβάτες. Στη συνέχεια έσπευσε να βοηθήσει τον πιλότο καθώς είχε ιατρικές γνώσεις και μάλιστα του έσωσε τη ζωή.

Προφανώς, οι επιβάτες κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και το επιβεβαίωσαν όταν η Linda από το Camarillo της California ρώτησε αν υπάρχει ανάμεσα στους επιβάτες κάποιος που ξέρει να πετάει αεροπλάνο!

Ευτυχώς, ο συγκυβερνήτης γνώριζε πως να προσγειώσει με ασφάλεια το αεροσκάφος και αυτό ακριβώς έκανε στο αεροδρόμιο της Omaha. Ωστόσο, όπως η κυρία Alweiss υποστήριξε, η ανακοίνωσή της δεν ήταν περιττή καθώς ο συγκυβερνήτης ενδεχομένως να χρειαζόταν υποστήριξη.

Αίσιο τέλος είχε και η περιπέτεια του πιλότου, ο οποίος επέζησε, αφού αμέσως μετά την προσγείωση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Omaha.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.