Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

«Βροχή» οι καμπάνες σε υπαλλήλους της Πολεοδομίας στη Θεσσαλονίκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μόνον χθες καταδικάστηκαν δύο εργαζόμενοι.

«Βροχή» πέφτουν οι... καμπάνες σε υπαλλήλους της Πολεοδομίας στη Θεσσαλονίκη.

Μόνο χτες καταδικάστηκαν δύο υπάλληλοι οι οποίοι κάθισαν στο εδώλιο με την κατηγορία ότι έκαναν τα «στραβά μάτια» σε αυθαίρετες κατασκευές.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του ο «Αγγελιοφόρος» χτες στο εδώλιο του Γ' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου κάθισε για παράβαση καθήκοντος προϊστάμενος της Πολεοδομίας Θεσσαλονίκης, ο οποίος, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, δεν προχώρησε στην κατεδάφιση τετραώροφης οικοδομής στην περιοχή «Κωνσταντινουπολίτικα» παρά τις αντίθετες δικαστικές αποφάσεις που είχαν εκδοθεί.

Η συγκεκριμένη οικοδομή δεν έπρεπε να ξεπερνά τα 240 τ.μ. με ύψος που να μην υπερβαίνει τα εννιά μέτρα αλλά χτίστηκαν 330 τ.μ. και το ύψος του κτηρίου φτάνει τα 15 μέτρα.

Μάλιστα, τα πρακτικά της δικαστικής απόφασης θα διαβιβαστούν στην εισαγγελία για να διερευνηθεί η ενδεχόμενη εμπλοκή υπαλλήλων και αιρετών προκειμένου να διαπιστωθεί αν τελέστηκε το αδίκημα της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου.

«Καμπάνα» φυλάκισης 12 μηνών επέβαλε χτες το Β' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε βάρος και άλλου υπαλλήλου της Πολεοδομίας, ο οποίος κατηγορείται ότι δεν προχώρησε σε έλεγχο ώστε να καταγραφούν οι αυθαίρετες κατασκευές σε συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή του Χορτιάτη.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι η δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης άλλων δύο υπαλλήλων της πολεοδομίας Χαλκιδικής οι οποίοι κάθονται στο εδώλιο για ψευδή βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος. Η υπόθεση αφορά στην παράνομη ανέγερση σπιτιού σε προνομιακή περιοχή στην Άθυτο Χαλκιδικής με τοπωνύμιο «Βράχος».


Πηγή: http://www.seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.