Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Κατήγγειλε βιασμό από τον αδερφό του παππού της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνοδευόμενη από την μητέρα της και τη θεία της μια 17χρονη στην Κύπρο, εμφανώς σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, πέρασε το κατώφλι αστυνομικού σταθμού και με τα όσα κατήγγειλε άφησε άφωνους τους επί καθήκοντι αστυνομικούς

Σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης, ο αδελφός του παππού της, ηλικίας 63 χρόνων, αφού την παρακάλεσε να τον συνοδεύσει στο φούρνο ώστε να αγοράσει ψωμί, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία όπου τη βίασε, απειλώντας την μάλιστα να μην αποκαλύψει τίποτα σε κανένα.

Η άτυχη 17χρονη, αν και πάλεψε για να αποτρέψει την σεξουαλική της κακοποίηση από τον ηλικιωμένο, δεν τα κατάφερε, αφού όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ο 63χρονος κλείδωσε τις πόρτες του αυτοκινήτου και την είχε ακινητοποιήσει πλήρως.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας της, ο 63χρονος το τελευταίο διάστημα έκανε συνεχώς δώρα και έδινε χρήματα στην εγγονή του αδελφού του, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που την έπαιρνε από το σχολείο και την πήγαινε στο σπίτι.

Από την πλευρά του ο 63χρονος ύποπτος δήλωσε πλήρη άγνοια για τα όσα του καταλόγισε η παραπονούμενη και αρνήθηκε ότι διέπραξε τέτοιο έγκλημα, ενώ έχει ήδη εκδοθεί εναντίον του διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών. Αναμένεται και η εξέταση της 17χρονης από ιατροδικαστή.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.