Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

«Οι πλαστικές στο στήθος μου κατέστρεψαν τη ζωή»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η πρωταγωνίστρια σε ροζ ταινίες Elizabeth Starr έχει ήδη περάσει 63 διορθωτικές επεμβάσεις.

Μια πρωταγωνίστρια ροζ ταινιών φοβάται ότι τα απαγορευμένα εμφυτεύματα στο στήθος της μπορεί να την σκοτώσουν αφού το στήθος της μεγαλώνει σε ανησυχητικό βαθμό.

Η Elizabeth Starr έκανε αυξητική στήθους πριν από 15 χρόνια με σκοπό να απογειώσει την καριέρα της, ωστόσο δηλώνει πλέον ότι η ζωή της καταστράφηκε από τη συγκεκριμένη της επιλογή.

Οι γιατροί προτείνουν στην Elizabeth να κάνει διπλή μαστεκτομή, παρά να ζει με τα δυνητικά θανατηφόρα εμφυτεύματα.

Πάντως, η μητέρα δύο παιδιών έχει ήδη περάσει 63 διορθωτικές επεμβάσεις και δηλώνει ότι δεν θέλει να ξαναμπεί στο χειρουργείο, παρόλο που υπάρχει ο κίνδυνος για θρόμβωση ή μόλυνση, γεγονός που θα σημάνει έτσι κι αλλιώς το τέλος στην καριέρα της.

Η 43χρονη Elizabeth, που το στήθος ακόμα μεγαλώνει, δήλωσε: «Έπεσα θύμα ενός πειράματος και το πληρώνω από τότε. Τότε είχα μια οικογένεια να στηρίξω και πίστευα ότι το μεγαλύτερο στήθος δώσει ώθηση στην καριέρα μου. Τώρα ζω με το φόβο της μόλυνσης ή της θρόμβωσης – κατέστρεψε τη ζωή μου». Η Elizabeth δήλωσε ότι από το 1999 που έκανε την εγχείρηση άρχισαν να εμφανίζονται οι παρενέργειες και ανέφερε ότι από τότε ο πόνος ήταν αβάσταχτος.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.