Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Στο τραπέζι το πρόβλημα των κλοπών αρδευτικών συστημάτων των αγροτών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σύσκεψη με την Αστυνομία θα έχει ο Καράογλου.

Σύσκεψη με αντικείμενο το μείζον πρόβλημα της κλοπής αρδευτικών συστημάτων από αγνώστους, που πλήττει τους αγρότες στη Βόρεια Ελλάδα, θα συγκαλέσει το προσεχές διάστημα, στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, ο αρμόδιος υπουργός, θεόδωρος Καράογλου, με τη συμμετοχή της ηγεσίας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι η δρομολόγηση άμεσης λύσης στο πρόβλημα, όπως επισήμανε ο κ.Καράογλου, στη διάρκεια πρόσφατης συνάντησης, που είχε στο δημαρχείο Θέρμης, με αντιπροσωπεία αγροτών από την ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Καράογλου παρέλαβε από την αντιπροσωπεία των αγροτών υπόμνημα με τα αιτήματά τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα το μεταβιβάσει στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

«Ξέρω πως πολλά από τα ζητήματα που σας απασχολούν παραμένουν ανοικτά, γι' αυτό και δεσμεύομαι να μεταφέρω τις δικαιολογημένες ανησυχίες σας στην κυβέρνηση [...] για την οποία η στήριξη του πρωτογενούς τομέα και η ανάπτυξη της αγροτικής επιχειρηματικότητας στη Μακεδονία και τη Θράκη αποτελούν κορυφαία πολιτική επιλογή. Όσον αφορά στο ΥΜΑΘ να είστε βέβαιοι ότι έχετε πλέον έναν πολύτιμο αρωγό και συμπαραστάτη στο μέτρο των δυνατοτήτων μας», υπογράμμισε ο υπουργός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.