Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενισχύει την οδική ασφάλεια των πολιτών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εγκρίθηκαν σημαντικά έργα.

Σημαντικά έργα, τα οποία θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας των πολιτών, εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ιδιαίτερης σημασίας είναι η έγκριση δημοπράτησης έργων που αφορούν την συντήρηση του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και ειδικότερα:

- Έγκριση δημοπράτησης, κατάρτιση όρων δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Συντήρηση οδικού Επαρχιακού δικτύου βορείου τμήματος Ν. Ηλείας, έτους 2013», προϋπολογισμού 250.000 ευρώ με ΦΠΑ.

- Έγκριση δημοπράτησης, κατάρτιση όρων δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Συντήρηση οδικού Επαρχιακού δικτύου νοτίου τμήματος Ν. Ηλείας, έτους 2013», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ με ΦΠΑ.

- Έγκριση δημοπράτησης, κατάρτιση όρων δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Οριζόντια και Κατακόρυφη σήμανση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας», προϋπολογισμού 100.000 ευρώ με ΦΠΑ.

- Έγκριση δημοπράτησης, κατάρτιση όρων δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Κατασκευή φατνών και καθαρισμός στο χείμαρρο Λατίφι στο Παλούκι Αμαλιάδας», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ με ΦΠΑ.

«Με τις εργολαβίες που εκτελούνται, με αυτές που δημοπρατούμε και με αυτές που πρόκειται να δημοπρατήσουμε σύντομα προσπαθούμε να βελτιώσουμε την οδική ασφάλεια», δήλωσε ο κ. Χριστοδουλόπουλος, σημειώνοντας ότι «η διεκδίκηση περισσότερων πόρων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για τη συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Ηλείας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς».


Πηγή: http://www.aerasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.