Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Νίκη-σε στον αγώνα για ζωή...

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τον περασμένο Αύγουστο, και πιο συγκεκριμένα στις 20 του μήνα, ο ελληνικός (και όχι μόνο) μπασκετόκοσμος συγκλονίστηκε από το τροχαίο ατύχημα της μπασκετμπολίστριας του ΠΑΟΚ, Νίκης Τσακιρίδου. Ενώ βρισκόταν διακοπές στη Λέρο, το αυτοκίνητο που επέβαινε και το οποίο οδηγούσε φίλη της συγκρούστηκε με άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Αμέσως είχε μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» και έκτοτε ξεκίνησε τον αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή! Με την πίστη τόσο της ίδιας όσο και των συγγενικών της προσώπων τα κατάφερε!

Ύστερα από πέντε (περίπου) μήνες έχει διαφύγει τελείως τον κίνδυνο, κάτι που επιβεβαίωσε ο πατέρας της, με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.



Συγκεκριμένα ανέφερε ότι βρίσκεται σε μονάδα αποκατάστασης στο εξωτερικό και πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της:

«Καλησπέρα σας, είμαι ο μπαμπάς της Νικούλας. Η Νίκη μας κέρδισε τον αγώνα ζωής. Είναι καλά με την υγεία της, έχει ξυπνήσει κάπως, μιλάμε, δεν θυμάται πολλά (αυτά με τον χρόνο) και το καλύτερο, έχουμε φύγει από το νοσοκομείο και έχει φύγει εκτός Ελλάδος (2 Ιανουαρίου) σε κέντρο αποκατάστασης.

Έχουμε να λύσουμε πολλά προβλήματα ακόμα (κινητικά μόνο). Όταν θα έχω ενημέρωση από τη μάνα της για κάτι σημαντικό θα σας το πω. Είναι πάντως σκληρό καρύδι και με υψηλό ηθικό έφυγε. Καλή σας χρονιά σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά για την κόρη του, η οποία ανήκει στον Παναθηναϊκό και είχε δοθεί στον ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν με τη μορφή του δανεισμού.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.