Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Απλήρωτοι γιατροί σταματούν τις εφημερίες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σταματούν τις εφημερίες οι γιατροί του νοσοκομείου της Λαμίας, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε σήμερα η γενική συνέλευση. Σε ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα, οι γιατροί τονίζουν ότι οι εφημερίες σταματούν από την ερχόμενη Δευτέρα, 22 Ιουλίου, καθώς από τον περασμένο Φεβρουάριο έως σήμερα δεν τις έχουν πληρωθεί.

Μάλιστα, όπως τους διεμήνυσαν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου, δεν πρόκειται να πληρωθούν πριν από τις 27 Αυγούστου. Ο λόγος των καθυστερήσεων παραμένει ακόμη άγνωστος, καθώς η διοίκηση του νοσοκομείου επιρρίπτει ευθύνες στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών.

Στην ανακοίνωση σημειώνουν ότι δεν βρήκαν ανταπόκριση από τη διοίκηση, γεγονός που τους αναγκάζει να προχωρήσουν σε αυτό το μέτρο. Όπως υπογραμμίζουν, οι επιπτώσεις θα είναι τεράστιες αν μέχρι τότε δεν έχει βρεθεί κάποια λύση και προσθέτουν ότι ο τομέας υγείας σε ολόκληρη τη Φθιώτιδα βρίσκεται υπό παράλυση.

«Την ευθύνη για την κατάσταση αυτή την έχουν ακέραια το αρμόδιο υπουργείο, η Ενιαία Αρχή Πληρωμών και η διοίκηση του νοσοκομείου Λαμίας» υπογραμμίζουν οι γιατροί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.