Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

«Οι δημοτικοί αστυνομικοί θα γίνουν αστυνομικοί της γειτονιάς»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα αναλάβουν ελέγχους σε στάθμευση και καταστήματα.

Σε αστυνομικούς της γειτονιάς, που θα αναλάβουν, μεταξύ άλλων, τους ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς και την επιτήρηση της ελεγχόμενης στάθμευσης, θα μετατρέψει τους δημοτικούς αστυνομικούς ο Νίκος Δένδιας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ανέφερε ότι στο νέο οργανόγραμμα αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας προβλέπεται η προσθήκη της Αστυνομίας της Γειτονιάς.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα είναι ουσιαστικά η μετεξέλιξη της δημοτικής αστυνομίας, καθώς όσοι την απαρτίζουν και απορροφηθούν τελικά από την ΕΛ.ΑΣ. θα μετεκπαιδευτούν και στη συνέχεια θα αναλάβουν τα καθήκοντα του αστυνομικού της γειτονιάς.

Η νέα υπηρεσία θα αναλάβει, μεταξύ άλλων, τους ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς και την επιτήρηση της ελεγχόμενης στάθμευσης.

Όπως τόνισε μάλιστα ο κ. Δένδιας, όσοι αξιολογηθούν και απορροφηθούν δεν πρόκειται να τοποθετηθούν σε διοικητικά πόστα, καθώς η κοινωνία δε θέλει ανθρώπους σε καρέκλες και γραφεία, αλλά έξω στο δρόμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.