Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ανακάλυψε ζωντανά σκουλήκια μέσα στο κεφάλι της!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μύγες γέννησαν αυγά και οι προνύμφες έτρωγαν το εσωτερικό των αυτιών της
.
Μια γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία ανακάλυψε ότι οι πονοκέφαλοι που ένιωθε και οι «περίεργοι θόρυβοι» που άκουγε μέσα στο κεφάλι της προέρχονταν από… ζωντανά σκουλήκια που τήν έτρωγαν!

Η Rochelle Harris μίλησε για τη συγκλονιστική ιστορία της στο ντοκιμαντέρ «Bugs, Bites and Parasites» (Έντομα, Δαγκώματα και Παράσιτα) του Discovery Channel.

Η 27χρονη από το Derby είχε μόλις επιστρέψει στην Αγγλία από ένα συναρπαστικό ταξίδι στο Περού.

Όπως είπε η ίδια άρχισε να νιώθει έντονους πονοκεφάλους στην πτήση της επιστροφής στην πατρίδα και μέσα σε λίγες ώρες οι πονοκέφαλοι συνοδεύτηκαν με αφόρητους πόνους στη μία πλευρά του προσώπου της. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Rochelle άκουγε και περίεργους θορύβους μέσα στο κεφάλι της.

Το επόμενο πρωί σηκώθηκε και βρήκε το μαξιλάρι της ποτισμένο με ένα υγρό από τα αυτιά της και έτσι αποφάσισε να πάει στο τμήμα επειγόντων του νοσοκομείου της περιοχής της.

Αρχικά οι γιατροί δεν έδειξαν να ανησυχούν με τα συμπτώματα που τούς περιέγραφε, λέγοντας ότι μάλλον πρόκειται για κάποια μόλυνση στο αυτί ή φλεγμονή που προέκυψε από δάγκωμα μολυσμένου κουνουπιού.

Την παρέπεμψαν όμως σε ειδικευμένη ομάδα ωτορινολαρυγγολόγων, προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιου πιο σοβαρού προβλήματος.

Όπως εξομολογήθηκε η ίδια, όταν ο ειδικός γιατρός εξέτασε το αυτί της, επικρατούσε «νεκρική σιγή». Τής είπε ότι είχε βρει κάτι σαν «τρύπα» στο ακουστικό κανάλι, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Μετά από περίπου μια ώρα εξέτασης η Rochelle, που συνοδευόταν από τη μητέρα της, ρώτησε αν μπορούσαν να τής δώσουν μια διάγνωση.

Ο γιατρός προσπάθησε να κερδίσει λίγο ακόμη χρόνο, όμως η Rochelle τον πίεσε να τής πει τι έχει.

«Έχετε σκουλήκια στα αυτιά σας» είπε ο γιατρός και εκείνη ξέσπασε σε κλάματα.

Όσο οι γιατροί προσπαθούσαν να βγάλουν τα σκουλήκια από τα αυτιά της, τόσο οι προνύμφες έμπαιναν πιο βαθιά στο κεφάλι της, αναφέρει άρθρο της Daily Mail.

Υποβλήθηκε σε επείγουσα μαγνητική τομογραφία του εγκεφάλου, προκειμένου οι γιατροί να ανακαλύψουν πόση ζημιά είχε γίνει, καθώς επίσης και πόσα… σκουλήκια είχε μέσα στο κεφάλι της!

Ευτυχώς για την ίδια, δεν υπήρχε ζημιά στο τύμπανο του αυτιού της, τα αγγεία και τα νεύρα του προσώπου της.
Τα σκουλήκια είχαν όμως… «μασήσει» 12mm, ανοίγοντας μια τρύπα στο ακουστικό της κανάλι.

Οι γιατροί έριξαν μέσα στο αυτί της ελαιόλαδο, για να δουν αν θα απομακρυνθούν τα σκουλήκια, προσθέτει το δημοσίευμα.

«Έπρεπε να περιμένω όλη τη νύχτα, για να δούμε αν θα είχε αποτέλεσμα. Ήταν οι χειρότερες ώρες της ζωής μου. Ήθελα να βγουν έξω και γνωρίζοντας τί είναι αυτό που μου προκαλεί τους πονοκεφάλους και τους ήχους που άκουγα, ένιωθα ακόμη χειρότερα» είπε.

Προς απογοήτευσή τους οι γιατροί ανακάλυψαν την επόμενη μέρα ότι τα σκουλήκια ήταν ακόμη ζωντανά!

Κατάφεραν να αφαιρέσουν δύο, όμως περαιτέρω εξετάσεις με ειδικό μικροσκόπιο τούς έφεραν μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα!

Καθώς προχωρούσαν στο εσωτερικό του αυτιού τους βρήκαν «μια ζωντανή μάζα από προνύμφες». Πέρα από τις δύο που είχαν αφαιρέσει ήδη ανακάλυψαν ότι μέσα στο κεφάλι της Rochelle «φιλοξενούνταν» οκτώ μεγάλα σκουλήκια.

Τα σκουλήκια εστάλησαν στο εργαστήριο. Σύμφωνα με τους ειδικούς μύγες είχαν κάνει τα αυγά τους μέσα στο αυτί της.

Όπως ανέφερε η Rochelle, θυμάται να περνούν μέσα από ένα σμήνος μυγών στο Περού και ότι μια είχε μπει μέσα στο αυτί της, όμως τότε δεν έδωσε και μεγάλη σημασία.

Από τότε που απαλλάχτηκε από τα… σκουλήκια της, η Rochelle δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα, ενώ μάλιστα δήλωσε ότι η όλη εμπειρία είχε και κάτι θετικό!

«Δε σιχαίνομαι πια τα έντομα. Πώς να το κάνω άλλωστε, όταν αυτά έχουν ζήσει μέσα στο κεφάλι μου;» λέει η ίδια.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.