Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Άννυ: Οι εξελίξεις στην υπόθεση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όλες οι λεπτομέρειες για το κελί του παιδοκτόνου


Το κατώφλι των φυλακών Κέρκυρας πέρασει στις 18:15 ο 27χρονος Βούλγαρος, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε με τον την 4χρονη κόρη του Άννυ.

Όπως μετέδωσε το "Ε", ο παιδοκτόνος τις πρώτες 2-3 μέρες θα κρατηθεί στο πειθαρχείο της φυλακής, όμως επειδή υπάρχει ο φόβος μήπως επιχειρήσει να αυτοκτονήσει, κρίθηκε ότι είναι απαραίτητο να μεταφερθεί σε κελί με άλλους κρατούμενους. Δείτε όλο τις λεπτομέρειες στο παρελθόν που ακολουθεί.



---------------

Κρίνεται η τύχη της μητέρας της άτυχης Άννυ

Ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν την ποινική μεταχείριση της νεαρής γυναίκας.

Το κατώφλι της 10ης τακτικής ανακρίτριας περνά σήμερα η μητέρα της 4χρονης Άννυ Δήμητρα Μπορίσοβα η οποία με την απολογία της, θα κληθεί να συμπληρώσει τα κομμάτια του πάζλ του στυγερού εγκλήματος.

Η 25χρονη, η οποία κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος, θα επιχειρήσει να πείσει πως με τις πολλές και αντιφατικές καταθέσεις της δεν προσπάθησε να προστατέψει τον σύντροφο της και βιολογικό πατέρα της Άννυ συγκαλύπτοντας τη δολοφονία του παιδιού. Μετά την απολογία της ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την ποινική μεταχείριση της νεαρής γυναίκας.

Αν και η 25χρονη εμφανίστηκε ατάραχη στο πλευρό του 27χρονου συντρόφου της, όταν οδηγήθηκαν για πρώτη φορά ενώπιον της δικαιοσύνης, φέρεται να τραβά κόκκινη γραμμή και να διαχωρίζει τη θέση της ισχυριζόμενη με κατηγορηματικό τρόπο πως δεν γνώριζε για το τραγικό τέλος του παιδιού. Η κατηγορούμενη, η οποία απουσίαζε στην Γερμανία τις μοιραίες ημέρες, φέρεται να λέει πως φεύγοντας δεν άφησε το παιδί στον σύντροφό της αλλά στη μητέρα του στην οποία και παρέμεινε περισσότερες από 15 ημέρες. Η κατηγορούμενη ισχυρίζεται ότι ο Σάββας πήρε τη μικρή από το σπίτι της μητέρα του στο Ρέντη λίγες ημέρες πριν το Πάσχα λέγοντας της ότι «επιστρέφει η Δήμητρα». «Και τότε έγινε το κακό».

Τα στοιχεία και οι τηλεφωνικές συνομιλίες του ζευγαριού

Η σχέση εξάρτησης και ο φόβος ήταν, όπως λέει, που την έκαναν να τον προστατέψει γιατί φοβόταν ότι θα μπλέξει. Όπως ισχυρίστηκε στην αστυνομία μόνο τις τελευταίες ημέρες και ενώ είχε ήδη αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της σοκαριστικής υπόθεσης άρχισε να σκέφτεται ότι το παιδί έχει πεθάνει.

«Ρωτούσα συνεχώς το Σάββα τι έγινε με το παιδί κι αυτός μου έλεγε διαφορετικές ημερομηνίες. Τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι ίσως ο Σάββας το χτύπησε το παιδί κι αυτό έχει φύγει επειδή φοβήθηκε. Τις τελευταίες όμως μέρες έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το παιδί μπορεί να χτύπησε μέσα στο σπίτι κατά λάθος και να πέθανε και ο Σάββας επειδή φοβάται να έχει κρύψει την Άννυ», αναφέρει χαρακτηριστικά στην τελευταία κατάθεση της στους αστυνομικούς.

Ο Σταύρος Γεωργίου, συνήγορος υπεράσπισης της νεαρής γυναίκας, εκτιμά πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος της και θεωρεί σημαντικές για την υπεράσπιση τις τηλεφωνικές συνομιλίες του ζευγαριού οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία. Σε μια από αυτές τις συνομιλίες ο παιδοκτόνος λέει στη μητέρα της Άννυ: «Αυτή τη στιγμή παρακολουθούν οι αστυνομικοί το τηλέφωνό μου βλαμμένη. Ποιος σου είπε ότι ο Νίκι κοιμόταν στο σπίτι μου;».

«Βρε, εσύ τι μου είπες; Εσύ είπες ότι το παιδί εξαφανίστηκε. Εσύ μου πήρες το παιδί και το πούλησες. Ορκίζομαι, εσύ μου πούλησες το παιδί, το πιστεύω. Όταν έχασες το παιδί, μου έλεγες ψέματα», απαντά εκείνη.

«Αφού στις 13 το χάσαμε το παιδί βρε μαϊμού», λέει ο Σάββας για να ακούσει τη Δήμητρα να του λέει: «Τι 13; Αφού στις 17 μου είπες ότι το έχασες».

«Όταν ηρέμησες στο είπα, ότι το Πάσχα το χάσαμε», ανταπάντησε για να του πει σε εκείνο το σημείο η μητέρα της Άννυ ότι φεύγει.«Όχι δεν θα φύγεις, δεν θα πας πουθενά», της είπε αλλά εκείνη επέμεινε: «Φεύγω. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σου. Εσύ κάτι έκανες στο παιδί».

Το ταξίδι αστραπή στην Βουλγαρία και ο ρόλος του Νίκι

Το ταξίδι αστραπή στη Βουλγαρία που έκανε το ζευγάρι, ενώ υποτίθεται πως αναζητούσαν την μικρή χωρίς ακόμη να έχουν δηλώσει την εξαφάνιση της, φαίνεται πως μπαίνει στο στόχαστρο της υπεράσπισης της 25χρονης. Και αυτό γιατί ενώ αρχικά είπαν πως πήγαν να ενημερώσουν τους παππούδες της Άννυ ότι το παιδί χάθηκε όπως προκύπτει το ζευγάρι δεν έφτασε ποτέ στο πατρικό σπίτι. Ο Σάββας φέρεται να επισκέφθηκε μόνος του το πατρικό σπίτι της συντρόφου του, ενώ εκείνη παρέμεινε σε ένα ξενοδοχείο, και να συνάντησε μόνο τον αδελφό της στον οποίο άφησε χρήματα και δεν του αποκάλυψε ότι η Άννυ εξαφανίστηκε.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της 25χρονης εκτιμούν πως ο πραγματικός σκοπός του ταξιδιού ήταν να συναντηθεί ο Σάββας με τον Νίκι, ο οποίος θεωρείται πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση και να εξασφαλίσει τη σιωπή του ενώ δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο να επιχείρησε να του δώσει χρήματα. Άλλωστε, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης, ο Νίκι, στον οποίο ο Σάββας είχε εξομολογηθεί το φρικτό έγκλημά του, φέρεται να του ζήτησε χρήματα για να μην αποκαλύψει την αλήθεια στην Δήμητρα.

Οι γονείς της Δήμητρας στην ανακρίτρια

Στην Ευελπίδων θα βρεθούν σήμερα και οι παππούδες της 4χρονης Άννυ οι οποίοι ήρθαν από την Βουλγαρία για να καταθέσουν στην 10η τακτική ανακρίτρια. Είναι οι άνθρωποι οι οποίοι μεγάλωναν το κοριτσάκι μέχρι πριν από τρεις μήνες όταν η 25χρονη την πήρε από τη Βουλγαρία και την έφερε στην Ελλάδα. Ο παππούς της μικρής , σε συνέντευξη του έχει πει πως το παιδί του ζητούσε να την πάρει πίσω στην Βουλγαρία ενώ η γιαγιά της μικρής υποστήριξε πως ο Σάββας ήταν βίαιος με την κόρη της αλλά και το παιδί. «Για αυτό ήθελε να πάμε να την πάρουμε. Αυτός σήκωνε πάντα τα τηλέφωνα. “Καλά είναι αυτές, με τη μάνα μου,” έλεγε όταν ρωτούσαμε πού είναι η κόρη μας και η εγγονή μας».

---------------

Ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ για την φερόμενη ψυχίατρο


Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, Ευάγγελος Καφετζόπουλος για να εκφράσει την απορία του για την επιλογή της Μαρίας Καλογεροπούλου, να «βγαίνει» στα κανάλια με την ψεύτικη ιδιότητα της συνεργάτιδας του ΟΚΑΝΑ, που είχε την επίβλεψη της οικογένειας αλλά και τους λόγους που την ώθησαν σε αυτές τις ενέργειες. Από την πλευρά του ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γ.Παπαδάκης ζήτησε συγγνώμη για τη μη διασταύρωση της ιδιότητας της γυναίκας και την επακόλουθη παραπληροφόρηση του τηλεοπτικού κοινού.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



---------------

Στο κελί του Δουρή ο παιδοκτόνος

Σε ειδικό απομονωμένο κελί των φυλακών της Κέρκυρας που σύμφωνα με πληροφορίες είναι το ίδιο με αυτό που διέμενε πριν από χρόνια ένας άλλος παιδοκτόνος, ο Μανώλης Δουρής, βρίσκεται από χθες ο 27χρονος Βούλγαρος που σκότωσε με τον πλέον ανατριχιαστικό τρόπο την 4χρονη κόρη του Άννυ.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει όχι μόνο το πανελλήνιο αλλά και τη διεθνή κοινή γνώμη είναι ραγδαίες και προκαλούν ανατριχίλα. Όπως αναφέρουν αξιωματικοί της ασφάλειας ο πατροκτόνος ήξερε πολύ καλά τι έκανε από το πρώτο λεπτό και κάνουν λόγο για δολοφονία της Άννυ με βασανιστικό τρόπο.

Ο Βούλγαρος παρουσιάστηκε κυνικός και ψυχρός κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του, χθες, στις φυλακές Κέρκυρας. Ενδεικτικός είναι ο διάλογος που είχε με τους αστυνομικούς που τον μετέφεραν στο νησί:

-27χρονος: Κέρκυρα πάμε?

-Αστυνομικός: Ναι στις φυλακές της Κέρκυρας. Στο κελί του Δουρή.

-27χρονος: Ποιος είναι αυτός ο Δουρής. Δεν τον ξέρω. Πάντως, γουστάρω. Στην Κέρκυρα δεν είχα ξανά πάει.

Ο Μανώλης Δουρής είχε καταδικαστεί το 1993 για το βιασμό και τη δολοφονία του 6χρονου γιου του. Δύο χρόνια μετά βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί στις φυλακές της Τρίπολης. Βρέθηκε κρεμασμένος με το καλώδιο της τηλεόρασης.

Υπό αυστηρή φρούρηση όλο το 24ωρο

Ο πατροκτόνος βρίσκεται πλέον υπό 24ωρη παρακολούθηση και προαυλίζεται μόνος τις ώρες που οι υπόλοιποι κρατούμενοι θα είναι μέσα στα κελιά τους. Ο «πα-τέρας», που σκότωσε και τεμάχισε το ίδιο του το παιδί και στη συνέχεια για να κρύψει τα ίχνη έβρασε με ρύζι τα κομμάτια και τα σκόρπισε σε κάδους στο κέντρο της Αθήνας διαμένει στο κελί του Μανώλη Δουρή, μόνος, αφού υπάρχει ο κίνδυνος λιντσαρίσματος από άλλους κρατουμένους της φυλακής.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα βρίσκεται υπό 24ωρη παρακολούθηση εντός κι εκτός του κελιού του. Χθες η μεταγωγή του από την Αθήνα έγινε κάτω από αυστηρά μετρά ασφαλείας, τόσο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας όσο και στην Κέρκυρα, στον χώρο γύρω από τις φυλακές.

H κλούβα της Αστυνομίας σταμάτησε στην πύλη της φυλακής. Ο 27χρονος μπήκε στη φυλακή με σκυμμένο το κεφάλι.

Δ. Σούρας: Διεστραμμένο μυαλό ο πατροκτόνος

Πονηρό, έξυπνο και διεστραμμένο μυαλό χαρακτηρίζει τον 27χρονο Βούλγαρο ο ψυχολόγος, Δημήτρης Σούρας.

Ο διάλογος του 27χρονου πατροκτόνου με την μάνα της Άννυ

Το Mega μετέδωσε μια ιδιαιτέρως αποκαλυπτική τηλεφωνική συνομιλία του 27χρονου πατροκτόνου και της μητέρας της Άννυ λίγο πριν γίνουν οι φρικιαστικές αποκαλύψεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί είχαν υποψιαστεί τον Σάββα και παρακολουθούσαν το τηλέφωνό του.

Αναλυτικά μια από τις συνομιλίες:

Πατέρας: «Αυτή τη στιγμή παρακολουθούν οι αστυνομικοί το τηλέφωνό μου βλαμμένη. Ποιος σου είπε ότι ο Νίκι κοιμόταν στο σπίτι μου;».

Μητέρα: «Βρε, εσύ τι μου είπες; Εσύ είπες ότι το παιδί εξαφανίστηκε. Εσύ μου πήρες το παιδί και το πούλησες. Ορκίζομαι, εσύ μου πούλησες το παιδί, το πιστεύω. Όταν έχασες το παιδί, μου έλεγες ψέματα».

Πατέρας: «Αφού στις 13 το χάσαμε το παιδί βρε μαϊμού»

Μητέρα: «Τι 13; Αφού στις 17 μου είπες ότι το έχασες».

Πατέρας: «Όταν ηρέμησες στο είπα, ότι το Πάσχα το χάσαμε»

Μητέρα: «Φεύγω».

Πατέρας: «Όχι δεν θα φύγεις, δεν θα πας πουθενά»

Μητέρα: «Φεύγω. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σου. Εσύ κάτι έκανες στο παιδί».

---------------

Η Άννυ έζησε την κόλαση

Σοκ από την έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Δραματικές στιγμές βασανισμού έζησε μέσα στο υπόγειο κολαστήριο της Μιχαήλ Βοδά η μικρή Άννυ την ημέρα που πέθανε, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που περιλαμβάνεται στην δικογραφία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ίχνη αίματος της 4χρονης Άννυ σχεδόν σε όλους τους χώρους του υπόγειου διαμερίσματος της οδού Μιχαήλ Βόδα εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς.

Η έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, δείχνει άγριο βασανισμό μέχρι θανάτου του παιδιού από τον 27χρονο πατέρα του, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Κηλίδες αίματος της Άννυ εντοπίστηκαν στο πάπλωμα της κούνιας της, στο σεντόνι της, στον αριστερό τοίχο του χολ, στο χαλάκι του χολ, στο πάτωμα του καθιστικού, στο χαλάκι του καθιστικού, στο μαξιλάρι, στο δάπεδο της κουζίνας, στο νεροχύτη και σε πλακάκι κοντά στην κύρια είσοδο του διαμερίσματος.

Όπως περιγράφεται με κάθε αποκρουστική λεπτομέρεια στην έκθεση ο 27χρονος κυνηγούσε τη μικρή μέσα στο διαμέρισμα και της κατάφερνε απανωτά χτυπήματα, ενώ την έπιανε και πέταγε σε τοίχους και αλλού...

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι όταν ολοκλήρωσε την κακοποίηση, φαίνεται να την έβαλε στην κούνια της και όταν την βρήκε νεκρή, ίσως από εσωτερική αιμορραγία, ένα 24ωρο αργότερα αποφάσισε να εξαφανίσει το ίδιο του το παιδί.

---------------

«Η μάνα αρνείται ότι η Άννυ είναι νεκρή»

Σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος της μητέρας της Άννυ, Σταύρος Γεωργίου με αφορμή την σημερινή απολογία της μάνας. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως υπάρχει μια γενική άρνηση από την μητέρα να δεχτεί πως η κόρη της δεν ζει πια. Παράλληλα, έκανε λόγο για την επιλογή του πατέρα να μην πάει το παιδί στο νοσοκομείο λόγω του ότι δεν θα είχε καμία δικαιολογία.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



---------------

Σοκ στα social media από υβριστικά σχόλια για την Άννυ - "Κατέβασε" λογαριασμούς η Δίωξη

Σοκ προκάλεσαν στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τα υβριστικά σχόλια για την 4χρονη Άννυ, που δολοφονήθηκε άγρια από τον 27χρονο πατέρα της, τα οποία αναρτήθηκαν σε λογαριασμούς στο Facebook και το Twitter.

Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των χρηστών που γράφουν υβριστικά σχόλια για την μικρή Άννυ ενώ ήδη έχει «κατεβάσει» λογαριασμούς σε Facebook και Twitter. Υπενθυμίζεται ότι υβριστικά σχόλια είχαν αναρτηθεί στο διαδίκτυο και μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

---------------

«Δεν κλαίει, δεν γελάει, μοιάζει ήρεμος»

Τι λέει υπαρχιφύλακας για τον πατέρα της Άννυ που βρίσκεται στις φυλακές Κέρκυρας.

Αμετανόητος για την αποτρόπαια πράξη του εμφανίζεται ο Βούλγαρος φερόμενος ως παιδοκτόνος, ο οποίος από χθες το απόγευμα κρατείται στις Φυλακές της Κέρκυρας.

Ο 27χρονος για λόγους ασφαλείας παραμένει στον ειδικό χώρο κράτησης, στα πειθαρχεία και δεν έχει επαφή με τις ακτίνες της φυλακής. Ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Κέρκυρας, Υπαρχιφύλακας Μανώλης Κουλούρης δηλώνει στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι τον επισκέφτηκε δύο φορές, χθες και σήμερα, στο κελί της απομόνωσης και ανθρώπινα, όπως αναφέρει, μπήκε στην διαδικασία να τον ρωτήσει γιατί το έκανε.

«Αρνήθηκε για προφανείς λόγους, αν και έχει ομολογήσει. Μου είπε, πως δεν το έκανε ο ίδιος. Το έκανε μπροστά του ο φίλος του, κατά τον τρόπο που έχουμε ακούσει. Ετσι ισχυρίσθηκε». Με την εμπειρία που έχει ο κ. Κουλούρης αναφέρει ότι η εικόνα του 27χρονου είναι εκείνη ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Δεν κλαίει, δεν γελάει, μοιάζει ήρεμος. «Δεν θα έλεγα, από την εμπειρία που έχω, ότι ήταν ταραγμένος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουλούρης.

Στην Κέρκυρα κρατούνται 216 αλλοδαποί ανάμεσα τους Βούλγαροι και 75 Έλληνες. Σύμφωνα με τον υπαρχιφύλακα, πολλοί εκφράζονται υβριστικά εναντίον του, λόγω της φύσης του εγκλήματος, ωστόσο η λειτουργία της φυλακής εξελίσσεται ομαλά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει προαυλισμός του Βούλγαρου, όπως λέει ο κ. Κουλούρης. «Δεν γνωρίζω εάν κάτι τέτοιο θα γίνει άμεσα. Πρέπει με τον Διευθυντή και τον αρχιφύλακα να βρούμε κάποιο χώρο, ώστε να βγαίνει, όταν η υπόλοιπη φυλακή κλείνει. Δηλαδή όταν οι υπόλοιποι κρατούμενοι μπαίνουν στα κελιά τους» προσθέτει.

---------------

Στα ίχνη των υβριστών της Άννυ η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος


Στα ίχνη των υβριστών της Άννυ βρίσκεται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Από ώρα σε ώρα η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα κάνει ανακοινώσεις σχετικά με τους περίπου 10 χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έχουν εντοπιστεί να ανεβάζουν αναρτήσεις με υβριστικό περιεχόμενο για την αδικοχαμένη 4χρονη.

Tweets με υβριστικά σχόλια ανέβασαν και στον λογαριασμό του twitter του enikos.gr, τα οποία έχουν ήδη σταλεί στη Δίωξη.

---------------

"Σκόπευε να σκοτώσει και τη μητέρα"


Η βία φαίνεται να είχε φωλιάσει για τα καλά στο μυαλό και την ψυχή του 27χρονου Σάββα ο οποίος σκότωσε την μικρή Άννυ.

Όπως αποκαλύπτει άνθρωπος από το περιβάλλον του, η δολοφονία ήταν μια σκέψη που έκανε συχνά. Αυτό υποστήριξε ο καρδιακός του φίλος, ο Νίκι, ο άνθρωπος που βοήθησε πολύ τις αρχές να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Ο 27χρονος, λέει ο Νίκι, σκεφτόταν να σκοτώσει ακόμη και τη σύντροφό του, τη μητέρα της 4χρονης Άννυ.

Όπως φέρεται να κατέθεσε: «Από το σπίτι έλειπαν πολλά προσωπικά αντικείμενα του παιδιού. Το καρότσι το πούλησε σε έναν Ρουμάνο που δούλευε σε ένα σουβλατζίδικο. Μου είπε επίσης, ότι όταν τηλεφωνούσε η Δημητρίνα από τη Γερμανία και ρωτούσε για το παιδί, της έλεγε ότι είναι στη μάνα του και σκόπευε μόλις επιστρέψει από το ταξίδι να της πει ότι η μικρή εξαφανίστηκε και αν δεν τον πίστευε θα σκότωνε τη σύντροφο του και μετά θα αυτοκτονούσε. Την Παρασκευή 24 Απριλίου ο Σάββας μου τηλεφώνησε και μου είπε “Έχω τεράστιο πρόβλημα. Η Δημητρίνα πήγε στην αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση του παιδιού. Μόνο εγώ κι εσύ ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί”».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Mία":



---------------

Προφυλακιστέα κρίθηκε η μητέρα της Άννυ


Προφυλακιστέα κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα η μητέρα της 4χρονης Άννυ μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της, η οποία διήρκησε τέσσερις ώρες. Η 25χρονη κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο με συνέπεια το θάνατο και ψευδορκία. Κατά την απολογία της ζήτησε από την ανακρίτρια να την αφήσει ελεύθερη για να "κάνει τα σαράντα του παιδιού της".

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αντέδρασε καθόλου στο άκουσμα της απόφασης. Με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης μεταφέρεται τώρα στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Ολόκληρη η απολογία της μάνας

«Δεν ήξερα τίποτα για την τύχη του παιδιού μου», λέει χαρακτηριστικά η μητέρα της 4χρονης Άννυ, στο απολογητικό υπόμνημά της.

Διαβάστε ολόκληρη την απολογία της μητέρας της 4χρονης Άννυ:

















---------------

Νέες αποκαλύψεις από τη μητέρα της Άννυ


Λεπτομέρειες για τις στιχομυθίες που είχε με τον πατέρα του παιδιού της αποκάλυψε η 25χρονη μητέρα της Άννυ, μετά το απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε.

Όπως δήλωσε η ίδια:

«Το Σάββατο, 2 Μαΐου, μίλησα με τον Σάββα κι επέμεινα να μου δώσει στο τηλέφωνο τον Νικολάι, γιατί είχα υποψίες ότι είχε σχέση με την εξαφάνιση του παιδιού. Ο Νικολάι με καθησύχασε λέγοντας μου ότι "δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αν ακούσεις και τίποτα μην στεναχωρηθείς. Αφού έμαθα από την αστυνομία τι είχε συμβεί, δεν αποκλείω ο Νικολάι να είχε συμμετοχή και στην εξαφάνιση του πτώματος.

Το χειρότερο που πέρασε από το μυαλό μου τις τελευταίες ημέρες ήταν μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα στο παιδί και από τον πανικό του ο Σάββας το εξαφάνισε.

Δεν είχα καθόλου καλή σχέση με την πεθερά μου. Δεν ενέκρινε τη δουλειά που έκανα, αλλά τα λεφτά που της έδινα ήταν καλά.

Ο Σάββας μου είπε ότι πήρε το παιδί από τη μάνα του όταν τσακώθηκε μαζί της επειδή εκείνη πούλησε το τάμπλετ του παιδιού για να πάρει τσιγάρα.

Δεν έχω καμία ανάμιξη. Αφήστε με να κάνω τα σαράντα του παιδιού μου».


Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.newsbeast.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.newsbeast.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.newsbeast.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.