Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Η όμηρος που σώθηκε παραγγέλνοντας... πίτσα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η παραγγελία που έστειλε μια γυναίκα μέσω του διαδικτύου σε μια πιτσαρία στη Φλόριντα περιλάμβανε και ένα ασυνήθιστο αίτημα: η πελάτισσα ζητούσε από τους υπαλλήλους να επικοινωνήσουν για λογαριασμό της με την αστυνομία γιατί ο φίλος της την κρατούσε όμηρο μαζί με τα τρία παιδιά της.



Η Σέριλ Τρίντγουεϊ και τα τρία μικρά παιδιά της απελευθερώθηκαν με ασφάλεια ενώ ο φίλος της, ο Ίθαν Ερλ Νίκερσον, συνελήφθη, όπως έγινε γνωστό σήμερα από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Χάιλαντς.



Η Τρίντγουεϊ ήταν τακτική πελάτισσα της πιτσαρίας. Το βράδυ της Δευτέρας όμως η παραγγελία της αιφνιδίασε τους υπαλλήλους αφού στο "παράθυρο" με τα σχόλια των χρηστών του ιστοτόπου έγραψε: "Σας παρακαλώ, βοηθήστε με. Στείλτε την αστυνομία".

Οι υπάλληλοι ανταποκρίθηκαν αμέσως στην έκκληση της γυναίκας. Έτσι, η παραγγελία έφτασε στο σπίτι με αστυνομική συνοδεία. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η Τρίντγουεϊ στεκόταν στην εξώπορτα έχοντας στην αγκαλιά της το μικρότερο από τα παιδιά της ενώ τα δύο άλλα βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, αιχμάλωτα του Νίκερσον ο οποίος ήταν οπλισμένος με ένα μαχαίρι.

Έπειτα από εικοσάλεπτες διαπραγματεύσεις ο 26χρονος παραδόθηκε χωρίς να προβάλει αντίσταση και του ασκήθηκε δίωξη για επίθεση και παράνομη κατακράτηση.

Δείτε το βίντεο του Reuters



Σύμφωνα με την αστυνομία το ζευγάρι καυγάδισε και ο δράστης κλείδωσε στο σπίτι τη φίλη του και τα παιδιά της. Η γυναίκα μπόρεσε να χρησιμοποιήσει το κινητό τηλέφωνό της για λίγα δευτερόλεπτα, όσο χρόνο χρειαζόταν για να παραγγείλει μια πίτσα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.