Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Βέβαιος ο Έλτον Τζον πως έρχεται η θεραπεία για το AIDS

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Αν συνεχιστούν οι προσπάθειες θα το δω κατά τη διάρκεια της ζωής μου».

O Βρετανός τραγουδιστής Έλτον Τζον μίλησε σήμερα ενώπιον της αμερικανικής Γερουσίας και εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα δει το Aids να εξαλείφεται «κατά τη διάρκεια της ζωής του» εφόσον οι ΗΠΑ συνεχίσουν- από την πρώτη γραμμή- τον πόλεμο εναντίον της νόσου.

Κατά τη διάρκειας μιας ακρόασης ενώπιον μιας επιτροπής της Γερουσίας που εξετάζει το θέμα της χρηματοδότησης από τις ΗΠΑ της εκστρατείας για την καταπολέμηση του Aids, ο διάσημος τραγουδιστής, που φόραγε σκούρο κοστούμι και γυαλιά με ροζ φακούς, υποστήριξε ότι «η επιδημία του Αids δεν έχει τελειώσει και η δράση των ΗΠΑ από την πρώτη γραμμή είναι εξαιρετικά σημαντική».

«Μία ευκαιρία παρουσιάζεται ενώπιόν μας, μία ευκαιρία που θα μας επιτρέψει να ζήσουμε το τέλος του Aids, κατά τη διάρκεια της ζωής μου» προσέθεσε ο 68χρονος καλλιτέχνης, που συμμετέχει ενεργά στον αγώνα εναντίον της νόσου και έχει ιδρύσει το Elton John Aids Foundation.

«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να χαθεί αυτή η ευκαιρία επιβραδύνοντας τις προσπάθειές μας» προσέθεσε ο ίδιος.

«Τα φάρμακα θα είναι λιγότερο αποτελεσματικά, το ποσοστό μετάδοσης θα αυξηθεί και η ασθένεια θα μας φέρει ένα νέο ανηλεές χτύπημα με καταστροφικές συνέπειες» προσέθεσε ο τραγουδιστής.

Ο Έλτον Τζον προέβη στις δηλώσεις αυτές ενώπιον της επιτροπής που εξετάζει την χρηματοδότηση του Εκτάκτου Προγράμματος για την καταπολέμηση της ασθένειας, PEDFAR, για την ενίσχυση του οποίου θα χρειαστούν 6,5 δισεκατομμύρια δολάρια για το οικονομικό έτος 2016. Το πρόγραμμα το είχε ξεκινήσει το 2003 ο Τζορτ Ο. Μπους και είχε συνεχιστεί από το διάδοχό του, Μπαράκ Ομπάμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.