Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Αύριο αναμένεται η εγκύκλιος για τις στρατιωτικές σχολές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Αύριο αναμένεται εκτός απροόπτου η εγκύκλιος για τις στρατιωτικές σχολές την οποία περιμένουν χιλιάδες μαθητές. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr απομένει η υπογραφή του υπουργού Εθνικής Άμυνας ώστε να αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Στέλεχος του Υπουργείου δήλωσε ότι κατά 99,9% αυτό θα γίνει την Παρασκευή καθώς πλέον είναι στενά τα χρονικά περιθώρια.

Ως προς τα διαδικαστικά θέματα δεν αναμένονται αλλαγές συγκριτικά με την εγκύκλιο του 2014 ενώ και ο αριθμός εισακτέων θα κινείται, εκτός απροόπτου στα επίπεδα του προηγούμενου έτους..

Στο προηγούμενο έτος τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ήταν τα ακόλουθα:

Αίτηση - Υπεύθυνη ∆ήλωση υποψηφίου
Φωτοαντίγραφο (Φ/Α) απολυτηρίου, εφόσον έχουν αποφοιτήσει την παρελθούσα εκπαιδευτική περίοδο και παλαιότερα. Όσοι αποφοιτούν την παρούσα εκπαιδευτική περίοδο, βεβαίωση του Λυκειάρχη ότι είναι µαθητές της Γ' Λυκείου και ότι η διαγωγή τους µέχρι την ηµεροµηνία εκδόσεως της είναι τουλάχιστον ΚΟΣΜΙΑ
Πιστοποιητικό γέννησης, από το οποίο θα προκύπτει και η Ελληνική ιθαγένεια.
Φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνοµικής ταυτότητας του υποψηφίου.
∆ελτίο υγειονοµικής εξέτασης υποψηφίου ( θα προσκοµιστεί στη Σχολή πρώτης 1ης) προτίµησης την 1η ηµέρα των ΠΚΕ)
Οι υποψήφιοι -ες της ΣΙ (όλων των τµηµάτων της) πρέπει επιπλέον, υποχρεωτικά να υποβάλουν πιστοποιητικό αναγνωρισµένο από το κράτος, όπως προβλέπεται από την κείµενη νοµοθεσία, που θα βεβαιώνει τη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας σε επίπεδο Β2 (Καλή Γνώση) του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Γλωσσοµάθειας.
Επιπρόσθετα δικαιολογητικά, εφόσον ο υποψήφιος υπάγεται σε µια από τις ειδικές κατηγορίες, όπως αναλύονται στο Παράρτηµα «Β».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.