Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Της είπε όχι και του έβαλε φωτιά στο πρατήριο!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος καταγράφει τη στιγμή κατά την οποία μία γυναίκα συνομιλεί σε έναν άντρα που βάζει βενζίνη στο αυτοκίνητό του στην Ιερουσαλήμ και στη συνέχεια η ίδια βάζει φωτιά στην αντλία.

Σύμφωνα με το Reuters, η ισραηλινή αστυνομία συνέλαβε την ύποπτη που έβαλε φωτιά στην αντλία βενζίνης, περιστατικό που σημειώθηκε χθες, Τρίτη, σε ένα βενζινάδικο της Ιερουσαλήμ.

Στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα κλειστού κυκλώματος του πρατηρίου καυσίμων, και το οποίο έχει στην κατοχή της η ισραηλινή αστυνομία, η 30χρονη γυναίκα φαίνεται να προσεγγίζει έναν άντρα που βάζει βενζίνη και στη συνέχεια απομακρύνεται.

Στη συνέχεια, όπως φαίνεται και στο βίντεο, η ίδια επιστρέφει, βγάζοντας έναν αναπτήρα από την τσέπη της και βάζει φωτιά στην αντλία.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο αδερφός του άντρα βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο έπιασε αμέσως φωτιά.

Από το περιστατικό, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, η γυναίκα ζήτησε ένα τσιγάρο από τον άντρα που έβαζε βενζίνη και όταν αυτός της αρνήθηκε, αυτή έβγαλε τον αναπτήρα και έβαλε φωτιά. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου αντέδρασε πολύ γρήγορα βγάζοντας την αντλία από το όχημα και απομακρύνθηκε ταχύτατα από το σημείο.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.