Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Περίεργες «ομολογίες» για τη μικρή Άννυ - «Το ζευγάρι ξέρει τι έγινε»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μεγαλώνει η αγωνία για την τύχη του μικρού κοριτσιού.
Στους γονείς της τετράχρονης Αννυ Μπορίσοβα αναζητά η Αστυνομία την άκρη του νήματος για να εντοπιστεί η μικρή Άννυ που εξαφανίστηκε, πιθανώς από την Ομόνοια.

Όλα δείχνουν ρευστά και οι αστυνομικοί περιμένουν να σπάσουν οι γονείς, καθώς μέχρι τώρα έχουν αλλάξει πολλές φορές τις καταθέσεις του για την τύχη του μικρού κοριτσιού.

Καταρχήν η μητέρα υποστήριξε αρχικά ότι έδωσε το παιδί σε μια γυναίκα με το όνομα Σύλβια. Μάλιστα προχώρησε σε περιγραφή της, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι η Σύλβια είναι ένα ανύπαρκτο πρόσωπο.

Η μητέρα χθες παραδέχθηκε ότι επινόησε την ιστορία για να καλύψει τον πατέρα! Όπως φάνηκε τελικά άφησε το παιδί στον βιολογικό του πατέρα, ο οποίος δεν το έχει αναγνωρίσει και το παιδί εμφανίζεται ως αγνώστου πατρός.

Ο πατέρας αρχικά υποστήριξε ότι δεν ήξερε τίποτα. Στη συνέχεια φέρεται να ομολόγησε ότι έδωσε ο ίδιος το παιδί σε ένα φίλο του για να μην το πάρει η μητέρα του και αργότερα άλλαξε λέγοντας ότι το παιδί άνοιξε την πόρτα και εξαφανίστηκε.

Το απόγευμα της Τρίτης άλλαξε την κατάθεσή του και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης είπε πως η γυναίκα που είχε το παιδί είναι η γιαγιά του παιδιού, η μητέρα του πατέρα δηλαδή.

Όπως δηλώνει ο 27χρονος, είχε αφήσει το παιδί στη μητέρα του, η οποία το πήγε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και εκεί το έχασε.

Στην ΓΑΔΑ προσήλθε λίγο αργότερα για να καταθέσει και η μητέρα του 27χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα επιβεβαίωσε ότι όντως πήρε το παιδί για μια βόλτα, όμως το επέστρεψε στο σπίτι λίγη ώρα αργότερα...

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της μικρής Άννυς συνεχίζονται.

Από την αρχή, η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο της αγοραπωλησίας, αλλά προς το παρόν δεν αποκλείει τίποτα.

-----------------

Τι λέει η ΕΛ. ΑΣ. - Σε αντιφάσεις πέφτουν η μητέρα και ο φερόμενος πατέρας.
Νέα δεδομένα προκύπτουν στην υπόθεση της εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ στις 21 Απριλίου.

Πρώτον: Η 4χρονη Άννυ δεν «συμπαθούσε» το φερόμενο ως βιολογικό της πατέρα. Είχε τάσεις φυγής και ήθελε να πάει στη γιαγιά της στη Βουλγαρία, που την είχε μεγαλώσει. Είχε κάνει απόπειρες να φύγει τους δύο μήνες που βρίσκεται στην Ελλάδα. Δεν αποκλείεται όταν κοιμόταν ο φερόμενος ως πατέρας της να άνοιξε την πόρτα και να έφυγε.

Δεύτερον: Μπορεί ο πατέρας της να την έκρυψε κάπου φοβούμενος ότι η Δημητρίνα Μπορίσοβα θα έφευγε με το παιδί στη Γερμανία, όπου βρίσκεται ένας 40χρονος φίλος της, προκειμένου να μείνει εκεί. Ο γερμανός φίλος φέρεται πως της είχε δώσει 12.000 ευρώ, με 4.000 από αυτά να εντοπίζονται στο σπίτι του 70χρονου. Η πιθανή φυγή της 25χρονης θα έκοβε ένα σημαντικό «έσοδο» για την αγορά ναρκωτικών ουσιών, χρήστες των οποίων είναι το ζευγάρι. Δεν αποκλείεται ακόμα και η σκηνοθεσία εξαφάνισης για την αναζήτηση οικονομικής βοήθειας για το γερμανό φίλο, αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος.

Τρίτον: Ο «Σάββας» όπως είναι το όνομα του φερόμενου πατέρα, στις διαδοχικές ανακρίσεις του διαφοροποιεί κάθε φορά τις εκδοχές του . Αρχικά επικαλείται την πρώτη, έπειτα υποστηρίζει ότι είχε πάει την Άννυ στη μητέρα του και έφυγε από εκεί, ενώ αργότερα ισχυρίστηκε ότι την έχασε στο πάρκο.

Το μοναδικό δεδομένο είναι ότι το ζευγάρι γνωρίζει τι έχει γίνει το παιδί και ασκούνται πιέσεις προκειμένου να αντληθούν πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του. Ανάμεσα στις αστυνομικές εκτιμήσεις δεν έχει αποκλειστεί το μοιραίο.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.