Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Μαθήτρια κατήγγειλε οδηγό σχολικού για ασέλγεια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έρευνα μετά την καταγγελία 18χρονης που πηγαίνει σε ειδικό σχολείο.

Έρευνα στο σπίτι ενός 54χρονου άνδρα πραγματοποίησε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από καταγγελία 18χρονης μαθήτριας σε ειδικό σχολείο της Αττικής ότι ασέλγησε σε βάρος της.

Η 18χρονη μετέβη προχθές σε Τμήμα Ασφαλείας της Αττικής, συνοδευόμενη από δύο κοινωνικούς λειτουργούς, όπου κατήγγειλε ότι ο 54χρονος, από τον περασμένο Μάρτιο, ασέλγησε με πράξεις και προτάσεις σε βάρος της, χωρίς τη θέλησή της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 54χρονος, εκμεταλλευόμενος την κατάστασή της και τη θέση εργασίας του ως οδηγός σχολικού λεωφορείου, θώπευε τη 18χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της, επιδεικνύοντας άσεμνες φωτογραφίες, ενώ επιθυμούσε και τη σεξουαλική τους συνεύρεση.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 54χρονου στην Αττική, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι και συσκευή κινητού τηλεφώνου, τα οποία θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξέταση.

Το προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.