Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Τι λέει η γιαγιά της 4χρονης Άνι - Φωτογραφία δίνει νέα τροπή στο θρίλερ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η γιαγιά της 4χρονης Άνι που εξαφανίστηκε στην Ομόνοια πριν από λίγες ημέρες θα προσφέρει 5000 ευρώ για κάθε πληροφορία που θα οδηγήσει στον εντοπισμό του παιδιού.

"Σήμερα που είδα την μητέρα της Άνι στο δικαστήριο ήταν πολύ ήρεμη και άνετη. Δεν ξέρω γιατί. Εγώ τρελάθηκα και εκείνη μιλούσε σαν να μην τρέχει τίποτα" σχολίασε μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής "Μία".

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Mία":



-----------

Μια φωτογραφία που παρέδωσε ένας πολίτης στην αστυνομία δίνει νέα τροπή στο θρίλερ με την εξαφάνιση της μικρής Άνι. Στη φωτογραφία διακρίνεται ένα κορίτσι μέσα σε ταξί, το οποίο, ωστόσο, σύμφωνα με τη μαρτυρία της 25χρονης μητέρας, δεν είναι η Άνι.

Η αστυνομία αναζητά το ταξί καθώς τα χαρακτηριστικά του παιδιού που φαίνεται στη φωτογραφία παραπέμπουν στην 4χρονη.

Η υπόθεση κρίνεται δύσκολη και για το λόγο αυτό στις έρευνες του τμήματος ανηλίκων συνδράμει και το τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας .

Οι αρχές προβληματίζονται καθώς εκτιμούν πως το ζευγάρι από τη Βουλγαρία γνωρίζει τι πραγματικά έχει συμβεί στην Άνι και δεν ομολογεί.

Ωστόσο, θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να «σπάσουν» και να αποκαλύψουν πού βρίσκεται το παιδί.

Σήμερα, οι γονείς και ο 70χρονος που συζούσε το τελευταίο διάστημα με την 25χρονη οδηγηθήκαν στην Ευελπιδων για τα υπνωτικά χάπια που βρέθηκαν, χωρίς συνταγή γιατρού, στα σπίτια τους.


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.