Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Έως τις 13 Μαΐου τα δελτία εξεταζομένων στις πανελλαδικές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι αναφέρει εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας.

Μέχρι τις 13 Μαΐου το αργότερο θα πρέπει να έχουν διανεμηθεί στους δικαιούχους τα δελτία εξεταζόμενου σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας που αναρτήθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.

Πιο αναλυτικά γνωστοποιείται ότι το Δελτίο Εξεταζομένου θα εκτυπώνεται προσυμπληρωμένο (εκτός από το εξεταστικό κέντρο για τα 6 ή 7 πανελλαδικά μαθήματα) από το ΠΣ myschool. Με το Δελτίο Εξεταζομένου πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ 2015, θα πρέπει να εφοδιαστούν από τα ΓΕΛ όλοι οι μαθητές της Γ’ τάξης των Ημερησίων και της Δ΄ τάξης των Εσπερινών Γενικών Λυκείων, καθώς και οι απόφοιτοι προηγούμενων ετών που δήλωσαν συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ.

Στο δελτίο εξεταζομένου υπάρχει η ένδειξη ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ για τα 6 ή 7 πανελλαδικά μαθήματα, όπου θα αναγραφεί χειρόγραφα το ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ για τους υποψηφίους που εξετάζονται γραπτά ή το ΕΙΔΙΚΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ή Βαθμολογικό Κέντρο) για τους υποψηφίους που θα εξεταστούν προφορικά.

Σε κάθε περίπτωση επισημαίνεται η αναγκαιότητα αναγραφής του ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ σε όλα τα Δελτία, αφού έχουν οριστεί τα Εξεταστικά Κέντρα. Στην ένδειξη ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ θα εμφανίζονται προσυμπληρωμένα τα τυχόν ειδικά μαθήματα, στα οποία οι υποψήφιοι δήλωσαν στην Αίτηση-Δήλωση ότι επιθυμούν να εξεταστούν.

Αφού εκτυπωθεί το Δελτίο εξεταζομένου και διπλωθεί στα δύο (η εμπρός όψη τα στοιχεία και η πίσω όψη τις οδηγίες), αν υπάρχει η δυνατότητα, καλό είναι να πλαστικοποιηθεί και να χορηγηθεί στους υποψηφίους.

Τα δελτία εξεταζομένου θα χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικά της ταυτότητας των κατόχων τους που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις καθώς και στις εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων το τρέχον σχολικό έτος.

Τα δελτία εξεταζομένου πρέπει να διανεμηθούν στους δικαιούχους στις αρχές Μαΐου ή το αργότερο μέχρι τη λήξη μαθημάτων του τρέχοντος διδακτικού έτους, δηλαδή μέχρι τις 13 Μαΐου 2015.

Δελτίο εξεταζομένων ΕΠΑΛ

Το Δελτίο Εξεταζομένου των υποψηφίων ΕΠΑΛ θα εκτυπώνεται προσυμπληρωμένο από το ΠΣ myschool. Με το «Δελτίο Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ 2015» θα πρέπει να εφοδιαστούν από τα ΕΠΑΛ όλοι οι υποψήφιοι ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ (Ομάδα Α’ και Β’), που δήλωσαν συμμετο- χή στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΕΠΑΛ.

Σας εφιστούμε την προσοχή ότι η ένδειξη με τα «ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ» εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά του δελτίου, ενώ η ένδειξη με τα «ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ» στα οποία οι υποψήφιοι δήλωσαν ότι επι- θυμούν να εξεταστούν εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά του δελτίου. Επίσης στη δεξιά πλευρά θα εμφανί- ζεται αυτόματα το «ΣΧΟΛΕΙΟ» στο οποίο οι υποψήφιοι κατέθεσαν την «Αίτηση- Δήλωσή» τους. Στο Δελτίο Εξεταζομένου θα συμπληρωθούν χειρόγραφα οι ενδείξεις:

«ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ Α» για τους υποψηφίους της ομάδας Α και

«ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΛ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ Β» και

«ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ Α ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΜΑΔΑΣ Β» για τους υποψηφίους της αντίστοιχης ομάδας. Μετά την εκτύπωση και συμπλήρωση, το δελτίο θα πρέπει να διπλωθεί στα δύο (η εμπρός όψη με τα στοιχεία και η πίσω όψη με τις οδηγίες και τα Ειδικά Μαθήματα), να πλαστικοποιηθεί -αν είναι δυνατόν- και να χορηγηθεί στους υποψηφίους.

Το δελτίο εξεταζομένου θα χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό της ταυτότητας των κατόχων του που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ το τρέχον σχολικό έτος καθώς και στις εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων. Για τους υποψηφίους με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που εξετάζονται προφορικά ή γραπτά κατά περίπτωση, στη θέση εξεταστικό κέντρο θα αναγράφεται χειρόγραφα το βαθμολογικό ή το ειδικό εξεταστικό κέντρο στο οποίο εξετάζονται. Το δελτίο εξεταζομένου πρέπει να διανεμηθεί στους δικαιούχους μόλις οριστούν τα εξεταστικά κέντρα ΕΠΑΛ ή το αργότερο μέχρι τη λήξη μαθημάτων του τρέχοντος διδακτικού έτους, δηλαδή μέχρι τις 13 Μαΐου 2015.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.