Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Κάντε detox σε 15 ώρες για να αδυνατίσετε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αποτοξινώστε εύκολα τον οργανισμό σας ακολουθώντας το παρακάτω πρόγραμμα και αποκτήστε λαμπερό δέρμα και ενέργεια στο φουλ σε χρόνο ρεκόρ.

Η φιλοσοφία
Βασίζεται σε ροφήματα που καθαρίζουν σε βάθος από τις τοξίνες. Ξεκινά από το βράδυ και ολοκληρώνεται με ένα πλούσιο μεσημεριανό, γι’ αυτό είναι ιδανικό και για... αρχάριες.

Η διατροφή
Το προηγούμενο βράδυ στις 8
Σε ένα κατσαρολάκι με νερό βράζετε τσουκνίδα, λεμονόχορτο, γλυκάνισο, μάραθο και πίνετε το ρόφημα αμέσως μετά το δείπνο. Αν διψάσετε κατά τη διάρκεια της νύχτας, προτιμήστε ένα αφέψημα από αστεροειδή γλυκάνισο, μελισσόχορτο ή λεμονόχορτο.

Μόλις ξυπνήσετε
Σε ένα μεγάλο μπολ με χλιαρό νερό ρίχνετε 1 κομμάτι τζίντζερ 2 εκ., 1 κλωναράκι φρέσκια σιτρονέλα και 1/2 λεμόνι κομμένο σε φέτες. Αφήνετε για λίγο τα υλικά να αναμειχθούν και πίνετε το ρόφημα.

Για δεκατιανό
1 φλιτζ. τσάι με μπαχαρικά (κανέλα, κάρδαμο, πιπέρι, μοσχοκάρυδο, κόλιαντρο, κύμινο).

Βασικό γεύμα
Ολοκληρώνετε το detox πίνοντας κατά τις 12:30 ένα φρέσκο smoothie, το οποίο θα φτιάξετε χτυπώντας στο μπλέντερ 1 μήλο, 1 κλωναράκι σέλινο και το χυμό από 1 βιολογικό λεμόνι. Μία ώρα αργότερα μπορείτε να ετοιμάσετε ένα μπολ ζωμό λαχανικών μαζί με φιλέτο ψαριού, 50 γραμμ. ρύζι και 1 κολοκύθι, όλα μαγειρεμένα στον ατμό. Περιχύνετε το πιάτο με λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.