Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Σύρος πρόσφυγας παρέδωσε πορτοφόλι με χρήματα και πιστωτικές κάρτες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας πρόσφυγας από τη Συρία που τον τελευταίο μήνα ζει στο κέντρο φιλοξενίας στο Τσεπέλοβο Ιωαννίνων, βρήκε πορτοφόλι με χρήματα και πολλές πιστωτικές κάρτες και έσπευσε να αναζητήσει τον κάτοχο του και να το παραδώσει.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος Ασίμ, πριν από λίγες ημέρες εντόπισε στην άκρη του δρόμου, έξω από μία ταβέρνα, ένα πορτοφόλι και χωρίς δεύτερη σκέψη αναζήτησε τον άνθρωπο που το είχε χάσει. Με το πορτοφόλι στο χέρι, όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ένας νεαρός σερβιτόρος, μπήκε στην ταβέρνα και είπε πως κάποιος το έχασε και ότι θα πρέπει να τον αναζητήσουν.

Ο Ασίμ άφησε το πορτοφόλι στον σερβιτόρο, ο οποίος από τις πιστωτικές κάρτες που ήταν μαζί με τα χρήματα κατάλαβε πως ανήκει σε μοτοσικλετιστή που βρισκόταν νωρίτερα στην ταβέρνα.

Στη συνέχεια, τηλεφώνησε στο αστυνομικό Τμήμα των Κήπων και λίγο αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον μοτοσικλετιστή κοντά στα Ιωάννινα, τον ενημέρωσαν για το πορτοφόλι του και εκείνος επέστρεψε στο Τσεπέλοβο για να το παραλάβει.

Ο Ασίμ είναι από την Δαμασκό και ήρθε από την Ειδομένη στο Τσεπέλοβο πριν από ένα μήνα με τη μητέρα του και τα δύο μικρότερα αδέλφια του.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.