Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ενώ πήγαινε στο μαιευτήριο να γεννήσει

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με επείγουσα καισαρική ήρθε στον κόσμο το κοριτσάκι της.

Ανυπομονούσε να κρατήσει στα χέρια της το πρώτο της παιδί η 26χρονη Sarah Iler από το Μιζούρι καθώς με τον σύντροφό της κατευθύνονταν οδικώς την περασμένη Τετάρτη στο μαιευτήριο, για να γεννήσει.

Ο τοκετός είχε ήδη αρχίσει, η γυναίκα είχε κλείσει τις 40 εβδομάδες της κύησης και το ζευγάρι βρισκόταν μια ανάσα από το να κρατήσει στην αγκαλιά του την κόρη του.

Αλλά η ζωή πολλές φορές δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο και το αυτοκίνητο του ζευγαριού χτυπήθηκε από βυτιοφόρο με αποτέλεσμα η 26χρονη να χάσει τη ζωή της ακαριαία.

Οι γιατροί κατάφεραν ωστόσο να σώσουν την κόρη της: η μικρή Maddyson ήρθε στη ζωή με επείγουσα καισαρική στο Saint Francis Medical Center και αρχικά η κατάστασή της ήταν κρίσιμη. Συνδέθηκε με αναπνευστήρα αλλά πια το κοριτσάκι έχει κατορθώσει να ανασαίνει μόνο του. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Maddyson άνοιξε τα μάτια της και άρπαξε το δάχτυλο της νοσηλεύτριας- αλλά οι γιατροί δεν μπορούν ακόμα να πουν με σιγουριά αν έχει υποστεί κάποια εγκεφαλική ή αναπνευστική βλάβη λόγω της έλλειψης οξυγόνου.



Ο 34χρονος σύντροφος της Sarah, Matt Rider, αναρρώνει ύστερα από πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις ενώ έχει σπάσει και τα τέσσερα άκρα του και μερικά πλευρά. Παρότι δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού- το ζευγάρι ήταν χωρισμένο για ένα διάστημα- ο άνδρας ανυπομονούσε για τη γέννηση της Maddyson.

«Νιώθω πως η αδελφή μου έδωσε τη ζωή της για να σώσει αυτό το μωρό. Έτσι το ήθελε ο θεός. Την αποκαλούμε το μικρό μας θαύμα», δήλωσε η αδελφή της 26χρονης, Kassandra.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.