Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Στο εδώλιο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο «σκαμνί» του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για εμβάσματα ύψους 5 εκατ. ευρώ που έστειλε στην Κύπρο.

Η υπόθεση δεν τελείωσε με το ισόποσο πρόστιμο το οποίο επιβλήθηκε στον γνωστό τραγουδιστή για ανακριβείς φορολογικές δηλώσεις, αφού έχει και ποινικό σκέλος, που τον οδηγεί σε νέες δικαστικές περιπέτειες.

Με βούλευμα-καταπέλτη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, που αποκαλύπτει η Realnews, ο καλλιτέχνης παραπέμπεται σε δίκη για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Οπως αναφέρουν οι δικαστές «στη Γλυφάδα Αττικής, κατά το χρονικό διάστημα από 1.1.2010 έως 31.12.2011, με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, ενεργώντας με πρόθεση, τέλεσε την πράξη της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, αποκρύπτοντας και συγκαλύπτοντας την αλήθεια όσον αφορά στη φύση, προέλευση, διάθεση, διακίνηση και χρήση περιουσίας, καθώς και την κυριότητά του επί της περιουσίας αυτής, εν γνώσει του γεγονότος ότι η τελευταία (περιουσία) προέρχεται από εγκληματικές δραστηριότητες».

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Realnews




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.