Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

8 λόγοι που αποδεικνύουν ότι η μεγαλύτερή αδερφή σας είναι το καλύτερο δώρο που σας έκαναν οι γονείς σας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όποιος έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, γνωρίζει από «πρώτο χέρι» τι σημαίνει θυελλώδης σχέση. Υπάρχουν μέρες που σας κάνει να αισθάνεστε το πιο τυχερό άτομο στον κόσμο και άλλες πάλι το …πιο δυστυχισμένο!

Καθώς και οι δύο μεγαλώνετε, η σχέση αλλάζει με πολλούς τρόπους, αλλά στον πυρήνα της παραμένει μία από τις πιο σημαντικές σχέσεις που θα έχετε για πάντα στη ζωή σας. Για εκείνες τις δύσκολες μέρες που δεν θα αντέχετε την αδερφή σας, εδώ είναι μερικοί λόγοι που θα σας υπενθυμίζουν ότι είναι το πιο υπέροχο δώρο που σας έκαναν ποτέ οι γονείς σας!

Είχατε πάντα παρέα να παίξετε
Σε κανένα παιδί δεν αρέσει να παίζει μόνο του. Ευτυχώς ακόμη κι αν η μεγαλύτερή σας αδερφή σας περνάει για πολλά χρόνια και ήταν πολύ μεγάλη για Barbie, είχε όλη την καλή διάθεση να παίξει μαζί σας, αν φυσικά το ζητάγατε ευγενικά.

Σας έμαθε ότι τα μωρά δεν τα φέρνει ο πελαργός
Χάρη στη σοφία της αδερφής σας μάθατε την πολύ σημαντική πληροφορία ότι τα μωρά δεν τα φέρνει ο πελαργός. Με άλλα λόγια, σας έδωσε πληροφορίες για το σεξ και μάλιστα πολύ ακριβείς. Της αξίζει ένα «ευχαριστώ».

Σας βοήθησε να φτιάξετε το στυλ σας
Μπορεί να γελούσε με το καφέ – μωβ κολάν που φορούσατε μικρή, αλλά σας έδωσε πολύτιμες συμβουλές styling μεγαλώνοντας. Μπορεί να τσαντιζόταν κάθε φορά που τρυπώνατε στην ντουλάπα της για να πάρετε ρούχα και αξεσουάρ, αλλά εκείνη είναι που σας βοήθησε να σχηματίσετε μια αίσθηση της μόδας για την οποία σήμερα αισθάνεστε περήφανη.

Προετοίμασε τους γονείς σας
Ήταν η πρώτη που πήγε τριήμερη εκδρομή στο σχολείο, που έμεινε έξω μέχρι αργά, που είχε αγόρι και ξεκίνησε σπουδές. Οι γονείς σας το πιθανότερο είναι να ήταν πολύ αυστηροί μαζί της αλλά εκείνη τους δίδαξε ότι η εμπιστοσύνη και η ελευθερία είναι δύο βασικά συστατικά για τη δημιουργία μια καλής σχέσης μεταξύ γονιών και παιδιών. Ευτυχώς μετά ο δρόμος άνοιξε…

Είναι πάντα ειλικρινής μαζί σας
Αν βγαίνετε με κάποιον που δεν είναι αρκετά καλός για εσάς ή αν δεν αξιοποιείτε πλήρως τις δυνατότητές σας στη δουλειά, θα είναι η πρώτη που θα σας το πει. Είναι πολύ ωραίο να έχει κανείς στη ζωή του άτομα που νοιάζονται πραγματικά και είναι απόλυτα ειλικρινείς – ακόμα κι αν είναι δύσκολο να τους ακούμε.

Γίνεται υπεύθυνη, όταν εσείς δεν είστε
Θυμάστε τότε που τα Χριστούγεννα δεν προλαβαίνατε να αγοράσετε δώρα για τους γονείς σας ή προσκαλέσατε φίλους σας στο σπίτι αλλά δεν προλαβαίνατε να πάτε στο σουπερμάρκετ; Ασφαλώς θα θυμάστε ποιος σας «ξελάσπωσε» ώστε να επιστρέψετε σπίτι με ασφάλεια. Το καλό με την μεγάλη αδερφή είναι ότι πάντα μπορείς να υπολογίζεις σε εκείνη.

Είναι ο προσωπικός σας σοφέρ
Μπορεί να μην είναι απόλυτα χαρούμενη με αυτό, αλλά οι μετακινήσεις σας γίνονται πολύ πιο εύκολα χάρη σε εκείνη!

Μοιράζεται τα πάντα μαζί σας
Τα παιχνίδια της ως παιδί, τα ρούχα της (ενδεχομένως για μια ζωή), ακόμη και το τελευταίο κομμάτι της πίτσας.


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.