Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Μέσω ενός tweet επέστρεψαν στη μητέρα τους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας δημοσιογράφος στο Νέο Δελχί συνόδευε τους γονείς του στον σιδηροδρομικό σταθμό, όταν είδε τρία αδέρφια, ηλικίας 7, 5 και 4 ετών, μόνα και εγκαταλελειμμένα, να έχουν αγκαλιάσει το ένα το άλλο για να προστατευθούν από το κρύο.



Ο 33χρονος Abhishek Shukla βιαζόταν να φύγει από το σημείο, αλλά έστειλε ένα μήνυμα στο Twitter, στο οποίο έγραφε: «Μπορεί κάποιος να βοηθήσει αυτά τα παιδιά στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Νέο Δελχί, στην είσοδο της πλατφόρμας 16;».



Το tweet του δημοσιογράφου έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά και ο αστυνομικός διευθυντής Madhur Verma, που το είδε, έστειλε αμέσως ομάδα αστυνομικών στο σημείο για να αναζητήσουν τα παιδιά.

Τα τρία αδέρφια, η 7χρονη Rahnuma, ο 5χρονος Raja, και η 4χρονη Sanya, είχαν στο μεταξύ μεταφερθεί σε μια άλλη πλατφόρμα του σταθμού, στην οποία εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς πεινασμένα και φοβισμένα.



Οι γονείς των τριών παιδιών είναι χωρισμένοι και τα είχε πάρει, για μία ημέρα, ο πατέρας τους, που ζει σε άλλο κρατίδιο. Όταν βράδιασε ο άντρας τα άφησε στον σιδηροδρομικό σταθμό και τους είπε ότι θα περάσει η μητέρα τους να τα πάρει.

Η αστυνομία παρέδωσε τα παιδιά στην μητέρα, η οποία δήλωσε ότι ο πρώην σύζυγός της δεν της είχε ζητήσει να πάει στον σταθμό για να πάρει τα παιδιά και ανέφερε ότι νόμιζε πως ήταν ακόμα με τον πατέρα τους.



Ο αστυνομικός διευθυντής Madhur Verma ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι τα τρία παιδιά είναι πλέον ασφαλή στο σπίτι τους, κοντά στην μητέρα τους. Οι χρήστες στο διαδίκτυο επαίνεσαν με θετικά σχόλια τον Verma για την καλή δουλειά που έκανε ο ίδιος και η ομάδα του!


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.