Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Υποβρύχια εικονική πραγματικότητα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για εξωτικές βουτιές… όπου κι αν βρίσκεστε.

Ονειρευόσασταν πάντα να κολυμπήσετε ανάμεσα σε πολύχρωμα, εξωτικά ψάρια, δίπλα σε μαγευτικούς κοραλλιογενείς υφάλους, όμως δεν έχετε ούτε το χρόνο, ούτε… το χρήμα για να κάνετε ένα ταξίδι μέχρι την Καραϊβική ή την Αυστραλία;

Μια νέα συσκευή υποβρύχιας… εικονικής πραγματικότητας ίσως είναι η λύση που περιμένατε.

Οι λάτρεις των καταδύσεων και της κολύμβησης με αναπνευστήρα θα έχουν την ευκαιρία να «κολυμπήσουν» στα νερά που πάντα ονειρεύονταν… από το κολυμβητήριο της γειτονιάς τους.

Κι αυτό χάρη σε μια νέα συσκευή που ακούει στο όνομα «Nautilus VR». Πρόκειται για μια αδιάβροχη συσκευή, που λειτουργεί με τη βοήθεια μιας εφαρμογής για smartphones και διαθέτει ενσωματωμένη μάσκα και αναπνευστήρα για μια συναρπαστική εμπειρία, κάτω από το νερό.



Επιτρέπει στους κολυμβητές να… «κολυμπούν» δίπλα σε φάλαινες, χελώνες ή κοραλλιογενείς υφάλους, ακόμη και δίπλα σε καρχαρίες ή κάτω από τεράστια παγόβουνα.

Σύμφωνα με την εταιρεία «οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε μια συναρπαστική υποβρύχια εμπειρία σε περιβάλλοντα εικονικής πραγματικότητας και υψηλής ποιότητας βίντεο βαθμό 360 μοιρών σε μια ανοικτή και συνεργατική πλατφόρμα.



Η εταιρεία Remotte που βρίσκεται πίσω από την ιδέα και εδρεύει στην Καλιφόρνια, έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία crowdfunding μέσω του Kickstarter, για να καταφέρει να βρει πόρους και να βγάλει στην παραγωγή το προϊόν της.



Όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline, η συσκευή είναι συμβατή με τα περισσότερα smartphones, συμπεριλαμβανομένων των iPhone 6, Samsung Galaxy S5 και Sony Xperia Z3.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.