Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Έσυρε από τα μαλλιά τον παραλίγο βιαστή της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τον οδήγησε μέχρι το αστυνομικό τμήμα.

Η πράξη της ήταν θαρραλέα. Μια νεαρή γυναίκα από την Ινδία, φέρεται να έσυρε από τα μαλλιά τον άντρα που αποπειράθηκε να τη βιάσει, παραδίδοντάς τον στο αστυνομικό τμήμα. Η Pradnya Mandhare, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Telegraph, πήρε τη κατάσταση στα χέρια της, αφόρου κακοποιήθηκε στον σταθμό τρένου στο προάστιο του Μουμπάι, Vile Parle.

Έσυρε από τα μαλλιά τον παραλίγο βιαστή της

Ο φερόμενος ως δράστης, ονόματι Chavan Chowdee, της επιτέθηκε ενώ οι παρευρισκόμενοι απλά παρακολουθούσαν τη σκηνή, χωρίς να κάνουν το παραμικρό για να τη βοηθήσουν.

«Ο άντρας ήταν μεθυσμένος, με πλησίασε και άρχισε να με αγγίζει με ανάρμοστο τρόπο. Όταν προσπάθησα να τον αποφύγω, με άρπαξε», είπε η 20χρονη. «Σοκαρίστηκα στην αρχή, αλλά μετά άρχισα να τον χτυπάω με τη τσάντα μου. Προσπάθησε και αυτός να με χτυπήσει, αλλά υπερίσχυσα γιατί ήταν μεθυσμένος», συμπλήρωσε.

Καθώς μάλιστα κανείς δεν έσπευσε προς βοήθεια, η Mandhare τον άρπαξε από τα μαλλιά και άρχιζε να τον σέρνει προς το αστυνομικό τμήμα. «Μου έλεγε στη διαδρομή να τον αφήσω ελεύθερο και ότι θα ερχόταν χωρίς βία. Τελικά κατάφερα και τον παρέδωσα στην αστυνομία», λέει.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.