Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Πασχαλινά παζάρια για καλό σκοπό στη Θεσσαλονίκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πότε και πού θα γίνουν.

Λαμπάδες, πασχαλινά αυγά, διακοσμητικά και δώρα για μικρούς και μεγάλους θα βρει κανείς στα πασχαλινά παζάρια που πραγματοποιούνται τις επόμενες ημέρες, για καλό σκοπό, στη Θεσσαλονίκη.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έστησε το περίπτερό του στην οδό Ερμού και Αριστοτέλους. Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των δημιουργικών εργαστηρίων έχουν ετοιμάσει με μεράκι και φαντασία πασχαλινές λαμπάδες, κατασκευές διακόσμησης αλλά και δώρα, τα οποία θα διατίθενται έως και το Σάββατο 11 Απριλίου.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 28 και 29 Μαρτίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, στα γραφεία του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος, στην οδό Καρανιβάλου στην Κάτω Τούμπα, θα πραγματοποιηθεί ένα ξεχωριστό πασχαλινό παζάρι. Λαμπάδες για τα βαφτιστήρια, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και κατασκευές από τα ίδια τα παιδιά/άτομα με σύνδρομο Down θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών.

Πασχαλινό παζάρι διοργανώνει το Σαββατοκύριακο, 4 και 5 Απριλίου, και ο Σύλλογος Φίλων Εθελοντών Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, στην οδό Αμβροσίου 5 (2ος όροφος). Ο Σύλλογος εγκαινιάζει το νέο του χώρο για τα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης και προσκαλεί τους νονούς και τις νονές να προμηθευτούν -μεταξύ άλλων- λαμπάδες, πασχαλινά αυγά, διακοσμητικά για το σπίτι, κεραμικά και κοσμήματα χειροποίητα.

Το παζάρι θα λειτουργεί το Σάββατο, από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, και την Κυριακή, από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.