Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Χαμόγελο του Παιδιού: Ευχαριστούμε τον Πρωθυπουργό για το αεροσκάφος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια αερογέφυρα ζωής στήθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου Αγλαΐας Κυριακού, το ΕΚΑΒ και τη συνδρομή του πρωθυπουργικού γραφείου για μια τη μικρή Δέσποινα που έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και είχε προγραμματισμένο χειρουργείο σε νοσοκομείο του Ανόβερο.

Το Χαμόγελο του Παιδιού με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους τους φορείς καθώς και τον Αλέξη Τσίπρα για την παραχώρηση του αεροσκάφους της Προεδρίας και εύχεται καλή τύχη στη 12χρονη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το Γραφείο του Πρωθυπουργού, το Ε.Κ.Α.Β και τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγλαΐας Κυριακού ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να γίνει η επείγουσα διακομιδή της μικρής Δέσποινας από την Αθήνα στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Η 12χρονη Δέσποινα έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και έχει προγραμματισμένο χειρουργείο σε νοσοκομείο του Ανόβερο. Η κινητοποίηση όλων των εμπλεκομένων ήταν άμεση, συνεχής και συντονισμένη με κύριο μέλημα να βρεθεί η ασφαλέστερη λύση για να ταξιδέψει η μικρή. Κάτω από την πίεση του χρόνου και των έντονων συναισθημάτων, τη λύση έδωσε το Γραφείο του Πρωθυπουργού παραχωρώντας το αεροσκάφος της Προεδρίας για να φτάσει η Δέσποινα στη Γερμανία.

Σήμερα είναι το χειρουργείο της. Ζητάμε τις ευχές όλων σας ώστε να έχει επιτυχία και να γυρίσει σύντομα στο σπίτι της!

‘Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε’ είχε πει ο μικρός Ανδρέας και αυτό ακριβώς έγινε πράξη!».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να ταξιδέψει για τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες στην οικονομική θέση και όχι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.