Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Καθιέρωση Ετήσιου βραβείου «Άρη Σταθάκη»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Αύριο εγώ θα οδηγώ».

Στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, διεξήχθη την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, η εκδήλωση για τη βράβευση των έργων του 3ου πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού σκίτσου με θέμα «Η χρήση του δρόμου… είναι στο χέρι σου – Αύριο εγώ θα οδηγώ».

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Δ/ση Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και η επιστημονική ομάδα EDUCARTOON, υπό την αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ. και του ΥΠΟΜΕΔΙ. Ο πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός σκίτσου, πραγματοποιήθηκε φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά, απευθύνθηκε σε μαθητές δημοτικών σχολείων (Δ΄- Ε΄- Στ΄ δημοτικού) της χώρας, δημόσιων και ιδιωτικών και οι ατομικές συμμετοχές ξεπέρασαν τις 1100 από σχολεία όλης της Επικράτειας και της Ομογένειας. Η τελετή βράβευσης του φετινού διαγωνισμού ήταν αφιερωμένη στο έργο του αείμνηστου Άρη Σταθάκη.

Η τελετή απονομής των βραβείων – επαίνων «ΑΡΗ ΣΤΑΘΑΚΗ», ξεκίνησε με τις ομιλίες του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου και της Βουλευτή ΚΚΕ κας Λιάνας Κανέλλη, μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής της Βουλής για την Οδική Ασφάλεια, παρουσία εκπροσώπων του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, και ολοκληρώθηκε με την βράβευση των μαθητών.

Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, κατά την ομιλία του ανέφερε: «Η σημερινή εκδήλωση απόκτα ιδιαίτερη βαρύτητα, και αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή, καθώς είναι αφιερωμένη στο έργο του αείμνηστου Άρη Σταθάκη. Ενός σπουδαίου άνθρωπου και καλού φίλου που διακρινόταν για το πάθος του στην εθνική υπόθεση της Οδικής Ασφάλειας και έδωσε πολλά γι’ αυτήν». Επίσης τόνισε, την σημαντικότητα του θέματος της Οδικής Ασφάλειας και επισήμανε ότι η όποια προσπάθεια και δαπάνη για οδική εκπαίδευση και ασφάλεια είναι πλήρως ανταποδοτική.

Τέλος, επισημαίνεται ότι σύμφωνα με απόφαση του Υφυπουργού κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου καθιερώνεται το ετήσιο βραβείο «ΑΡΗ ΣΤΑΘΑΚΗ». Το βραβείο θα απονέμεται σε φυσικά πρόσωπα, ιδιωτικούς ή δημόσιους φορείς οι οποίοι διακρίνονται για τις πρωτοβουλίες και δράσεις τους, στον τομέα της Οδικής Ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.