Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου η επιστροφή των αδιάθετων διδακτικών βιβλίων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι αναφέρει έγγραφο του υπουργείου Παιδείας.

Μέχρι και αύριο 23 Δεκεμβρίου θα πρέπει να επιστραφούν τα αδιάθετα διδακτικά βιβλία των Σχολικών Μονάδων στα Κέντρα Διανομής, από τα οποία εξυπηρετούνται σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Παιδείας, που αναρτήθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Φλώρινας.

Τα Κέντρα Διανομής θα πρέπει να προβούν σε απογραφή των παραληφθέντων αντιτύπων και να ενημερώσουν στη σελίδα του στον ιστότοπο http://publications.cti.gr και συγκεκριμένα στο μενού «ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ» το συνολικό ανά τίτλο απόθεμα έως και την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015.

Τα Κέντρα Διανομής θα πρέπει να διατηρήσουν τα παραληφθέντα αντίτυπα διδακτικών βιβλίων στον αποθηκευτικό τους χώρο, ώστε αυτά να διατεθούν για τη διανομή του επόμενου σχολικού έτους 2015-16.

Η διαδικασία αποβλέπει στον ακριβή υπολογισμό του αποθεματικού των διδακτικών βιβλίων που προέκυψαν κατά το τρέχον σχολικό έτος και βάσει των στοιχείων που θα συλλεχθούν από τις ανωτέρω ενέργειες, θα ακολουθήσει ενημέρωση αναφορικά με τη διανομή των διδακτικών βιβλίων του σχολικού έτους 2015-16.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.