Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Δυνατότητα υπέρβασης του εγκεκριμένου αριθμού των 1000 αναπληρωτών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με την προϋπόθεση ότι οι ανθρωπομήνες δεν θα ξεπεράσουν τους 7.000.

Ως 7μηνης διάρκειας υπολογίστηκαν οι πιστώσεις που προήλθαν από την αξιοποίηση των αδειών άνευ αποδοχών των μονίμων εκπαιδευτικών όπως προκύπτει από γραπτή απάντηση του υπουργού Παιδείας. Ο συνολικός αριθμός των ανθρωπομηνών που εγκρίθηκαν ήταν 7.000 (7Χ1000 αναπληρωτές).

Ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα υπέρβασης του εγκεκριμένου αριθμού των 1.000 αναπληρωτών εφόσον από το σύνολο των πραγματοποιηθεισών προσλήψεων και της χρονικής διάρκειας απασχόλησης δεν υφίσταται υπέρβαση του συνολικού αριθμού των ανθρωπομηνών ήτοι της πραγματικής μονάδες μέτρηση οικονομικής δαπάνης.

Όπως είναι γνωστό οι εν λόγω πιστώσεις θα καλυφθούν από την εξοικονόμηση που προκύπτει από τις 1.013 άδειες άνευ αποδοχών που έχουν λάβει μόνιμοι εκπαιδευτικοί.

Να σημειώσουμε ότι ήδη έχουν πραγματοποιηθεί προσλήψεις με τις πιστώσεις αυτές ενώ ο αιρετός στο ΚΥΣΔΕ κ. Κορδής έχει ενημερώσει ότι έχουν απομείνει 100 πιστώσεις που αν αθροιστούν με τις 140 που προέρχονται από ανακλήσεις προσλήψεων αναπληρωτών ανέρχονται περίπου στις 240. Δεδομένου ότι οι προσλήψεις από τον Ιανουάριο και έπειτα θα είναι μικρότερης χρονικής διάρκειας μπορούν να δώσουν και περισσότερες από 240 προσλήψεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.