Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Η συγκινητική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή την φωτογραφία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κάναμε ένα οικογενειακό ταξίδι στη Φλόριντα. Αυτή η συγκεκριμένη παραλία, Boca Grande, είναι ένα μέρος στο οποίο πηγαίνω από μικρή.



Η παραλία είναι ξεχωρίστή για όλη την οικογένεια και θέλαμε πραγματικά να πάμε τον Aiden και τα παιδιά για διακοπές να περάσουν καλά. Ευτυχώς η τελευταία χημειοθεραπεία πήγε αρκετά καλά και οι δείκτες του ήταν αρκετά καλοί και καταφέραμε να κάνουμε αυτό το μεγάλο ταξίδι.

Είχε ηλιοβασίλεμα όταν κάναμε αυτή την μικρή βόλτα. Ο Aiden κουραζόταν εύκολα και γι’ αυτό ακριβώς τον πήρα στα χέρια μου. Κρύωνε και φώλιασε στην αγκαλιά μου...

Για μένα, αυτή η φωτογραφία αντικατοπτρίζει τις διακοπές μας. Ήταν μια θετική εμπειρία για ολόκληρη την οικογένειά μας. Αυτή η φωτογραφία δείχνει την άνευ όρων μητρική αγάπη. Αυτό είναι το μόνο που βλέπω όταν κρατάω στα χέρια μου αυτή την φωτογραφία.. Θέλω να πω, ότι ακόμα κι δεν μπορείτε να δείτε το πρόσωπό μου ή το πρόσωπό του μπορείτε απλά να καταλάβετε πόσο πολύ τον αγαπώ.



Έχοντας περάσει αυτή την σκληρή δοκιμασία σαν οικογένεια, μπορώ να πω πως ναι ήταν άρρωστος, ναι έκανε χημειοθεραπείες και δεν αισθανόταν καλά αλλά τώρα κοιτάξτε τον! Είναι υγιής, είναι ευτυχισμένος και εμείς απλά εξακολουθούμε να τον αγαπάμε πάρα πολύ!

Είναι σημαντικό να το γνωρίζουν κι άλλοι γονείς που ενδεχομένως περνάνε κι εκείνοι αυτή την σκληρή δοκιμασία.

Ο Aiden είχε μια σπάνια μορφή καρκίνου που προσβάλλει κυρίως τα παιδιά. Είχε έναν όγκο 2 εκατοστών στα νεφρά ο οποίος αφαιρέθηκε με χειρουργείο και χρειάστηκε να κάνει περίπου 25 κύκλους χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Την τελευταία χημειοθεραπεία του την έκανε τον Σεπτέμβριο του 2013 και από τότε είναι καλά.



Εγώ από αυτή την δοκιμασία προσπαθώ να κρατήσω τα καλά πράγματα. Ο παιδικός καρκίνος, για όποιον τον έχει ζήσει, ξέρει ότι είναι φριχτός, αλλά υπάρχουν καλά πράγματα και πρέπει να κρατάμε ζωντανή την πίστη και την ελπίδα μας. Για να δώσουμε ελπίδα σε όσους δίνουν μάχη με τον καρκίνο οφείλουμε να κρατάμε την αισιοδοξία μας.



Ο Aiden τα πηγαίνει θαυμάσια τώρα. Είναι στο νηπιαγωγείο και αγαπά πολύ το σχολείο του. Είναι ένα πολύ ευτυχισμένο και χαρούμενο παιδάκι. Ποτέ κανείς δεν καταλαβαίνει όταν τον κοιτάξει τι έχει περάσει και εκείνος πραγματικά δεν θυμάται την περιπέτεια που πέρασε.

Ήταν μια καταπληκτική χρονιά για εμάς φέτος. Θυμάμαι πέρυσι ο σύζυγός μου κι εγώ καθόμασταν την περίοδο των Χριστουγέννων και σκεφτόμασταν ότι το μόνο που θα θέλαμε είναι να έχουμε τον γιο μας υγιή. Φέτος τα Χριστούγεννα είμαστε ευγνώμονες για όλα αυτά που έχουμε, που είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι όλοι μαζί εδώ! Είναι μια τεράστια ευλογία!



Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.