Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Κρατούμενος πεθαίνει μπροστά στα μάτια αστυνομικών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο.

Οι αρχές του Κολοράντο, αναμένεται να καταβάλουν το ποσό των τριών εκατομμυρίων δολαρίων στην οικογένεια ενός ψυχικά άρρωστου κρατουμένου ο οποίος πέθανε ενώ φύλακες και νοσηλευτικό προσωπικό τον έβλεπαν επί τουλάχιστον τέσσερις ώρες να πεθαίνει μπροστά στα μάτια τους από σπασμούς, χωρίς να κάνουν το παραμικρό.

Ο 35χρονος Christopher Lopez, 35, ο οποίος έπασχε από σχιζοσυναισθηματική διπολική διαταραχή, πέθανε στις εγκαταστάσεις των φυλακών San Carlos τον Μάρτιο του 2013.

Οι τελευταίες έξι ώρες της ζωής του, καταγράφηκαν σε κάμερα από το προσωπικό των εγκαταστάσεων, οι οποίοι γελούσαν και αστειεύονταν, ενώ έβλεπαν τον κρατούμενο να τρέμει από κρίσεις που αποδείχθηκαν μοιραίες. Ο άτυχος άντρας τελικά άφησε την τελευταία του πνοή από σοβαρή υπονατριαιμία (χαμηλά επίπεδα νατρίου στο αίμα), η οποία είναι θεραπεύσιμη εάν είχε ζητηθεί ιατρική βοήθεια.

Στο αρκετά σοκριστικό βίντεο, Lopez βρίσκεται στο έδαφος του κελιού του και σφαδάζει από τους πόνους. Οι σωφρονιστικοί, θεώρησαν στην αρχή ότι προσποιείται και όταν τελικά πείθονται για το αντίθετο, τότε μια ομάδα από έξι ένστολους, τον τραβούν έξω από το κελί του, τον γδύνουν, τον αλυσοδένουν σε μια καρέκλα και του βάζουν μια μάσκα.

Στη συνέχεια παρακολουθούν τις κρίσεις του, ενώ κουβεντιάζουν και αστειεύονται, προφανώς πιστεύοντας ότι ο τρόφιμος εξακολουθεί και προσποιείται.

«Σε βλέπω να αναπνέεις…», λέει ο νοσηλευτής Cheryl Neumeister, σύμφωνα με την μήνυση που κατατέθηκε από τη μητέρα του 35χρονου. Μετά το περιστατικό, πέντε υπάλληλοι έχασαν τη δουλειά τους και σε βάρος άλλων πέντε επιβλήθηκε πειθαρχική δίωξη.

Προσοχή, το βίντεο περιέχει σοκαριστικές εικόνες:




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.