Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Εκκεντρικά σεξουαλικά φετίχ που πιθανότατα αγνοείτε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πώς καθρέφτες και κλεμμένα αντικείμενα αυξάνουν τη λίμπιντο.

Εκεί έξω, στον κόσμο, υπάρχει αφθονία σεξουαλικών φετίχ, που κυμαίνονται από το κοινό, πλέον παιχνίδι του κυρίαρχου με τον «αφέντη» μέχρι τα απερίγραπτα και ασυνήθιστα ερωτικά παιχνίδια.

Αν και ορισμένα φετίχ ή φαντασιώσεις είναι κατακριτέες από πολλούς, υπάρχουν άνθρωποι που τις «υπηρετούν» ευλαβικά.

Σύμφωνα με το βιβλίο των Janet Hyde και John Delamate, «Understanding Human Sexuality», ο φετιχισμός μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μέρος της σεξουαλικής ταυτότητας κάποιου, αλλά δεν σχετίζεται με τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό ή την έκφραση των δύο φύλων.

1. Κλεπτολαγνεία (Kleptolagnia)
Αυτό το σεξουαλικό φετίχ περιλαμβάνει σεξουαλικό ερεθισμό από κλεμμένα αντικείμενα. Τα αντικείμενα που έχουν κλαπεί είναι συνήθως μικρά και μπορούν γρήγορα και εύκολα ένας κλεπτολάγνος να τα κρύψει και να φύγει από το εκάστοτε κατάστημα. Οι φετιχιστές βρίσκουν απέραντη ευχαρίστηση «παίζοντας» με αυτά.

2. Κατοπτροφιλία (Katoptronophilia)
Οι φετιχιστές απολαμβάνουν να ερωτοτροπούν με τον εαυτό τους ή να συμμετέχουν σε σεξουαλικά όργια μπροστά από έναν καθρέφτη. Συχνά, οι Katoptronophiliacs τοποθετούν καθρέφτες παντού μέσα στο σπίτι τους.

3. Ερωτική ασφυξία
Αυτός ο εσκεμμένος περιορισμός του οξυγόνου στον εγκέφαλο, προκαλεί σεξουαλική διέγερση σε ορισμένους ακραίους φετιχιστές. Η ερωτικά ασφυξία μπορεί να πραγματοποιηθεί και από τα δύο φύλα και μπορεί να γίνει από μόνο ένα άτομο, αναζητώντας την σεξουαλική διέγερση ή κατά τη διάρκεια του σεξ με άλλον παρτενέρ. Η πρακτική αυτή μπορεί να είναι επικίνδυνη, ακόμα και αν γίνεται με προσοχή καθώς έχει προκαλέσει σε αρκετές περιπτώσεις, το θάνατο.

4. Ballbusting
Το χτύπημα στη βουβωνική χώρα προκαλεί πραγματικά ερεθισμό σε μερικούς άνδρες, αν μπορείτε να το πιστέψετε. Αυτό το φετίχ αφορά τους άνδρες που τους αρέσει να χτυπούν στους όρχεις και τις γυναίκες που τους αρέσει να το κάνουν στο άλλο φύλο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.