Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Κατάβαση από Άγιους Βασίληδες σε φαράγγι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε τις γιορτινές φωτογραφίες.

Ντύθηκαν στα χρώματα του Αϊ Βασίλη και με γιορτινή διάθεση πραγματοποίησαν τεχνική κατάβαση φαραγγιού. Ο λόγος για 20 μέλη του Παγκρήτιου Ομίλου Διάσχισης & Εξερεύνησης Φαραγγιών (Π.Ο.Ε.Φ.- www.canyon.gr) που διοργάνωσε την Κυριακή Χριστουγεννιάτικη επετειακή κατάβαση στο άβατο φαράγγι του Έλιγκα στην περιοχή της Εμπάρου.

«Αποχαιρετώντας το 2014 γιορτάζουμε δέκα χρόνια από την έναρξη της δραστηριότητας του canyoning στην Κρήτη. Δέκα χρόνια σκληρής δουλειάς με εξερευνήσεις - ασφαλίσεις διαδρομών και καταγραφή - δημοσίευση άβατων φαραγγιών. Δέκα χρόνια εμπειρίας, τεχνικής κατάρτισης, εκπαίδευσης νέων και παιδιών. Δέκα χρόνια αγάπης και επαφής με το άγριο φυσικό περιβάλλον» ανέφεραν .



















Ο Π.Ο.Ε.Φ. εδραίωσε και ανέπτυξε την δραστηριότητα του canyoning στη Κρήτη δείχνοντας το δρόμο της φύσης σε πάνω από 470 νέους που έχει εκπαιδεύσει μέχρι σήμερα. Ο Όμιλος συνεχίζει το έργο του πιστεύοντας πάντα στη ιδέα ότι ο δρόμος της προσωπικής ολοκλήρωσης και ευτυχίας είναι ο δρόμος που περνά μέσα από την φύση. «Για τη νέα χρονιά που έρχεται ευχόμαστε σε όλους υγεία, έμπνευση και δημιουργία. Χρόνια πολλά, χρόνια ''φυσικά''» αναφέρει.


Πηγή: http://www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.