Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

«Σκέφτεστε ως παιδόφιλοι»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το ξέσπασμα της μητέρας του «πιο όμορφου κοριτσιού στον κόσμο».

Οι φωτογραφίες της 9χρονης Kristina Pimenova, που θεωρείται το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ενώ δεν είναι λίγες οι φωνές στο διαδίκτυο που κατηγορούν τη την μητέρα του κοριτσιού ότι διαφημίζει το παιδί της στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Η μητέρα της, Glikeriya Pimenova, που τροφοδοτεί τους λογαριασμούς της στα social media με φωτογραφίες της 9χρονης είπε στη MailOnline: «Είμαι σίγουρη ότι όλες οι φωτογραφίες είναι αθώες. Δεν της ζήτησα ποτέ να ποζάρει στον φακό και μπορώ να πω ότι δεν της αρέσει να τη φωτογραφίζω, έτσι τη φωτογραφίζω γρήγορα για να μην το καταλαβαίνει» και συνέχισε λέγοντας «Θα πρέπει να σκέφτεσαι ως παιδόφιλος για να δεις κάτι το σεξουαλικό σε αυτές τις φωτογραφίες και ίσως χρειαστεί να δεις έναν γιατρό».

«Σκέφτεστε ως παιδόφιλοι»

Η μητέρα του κοριτσιού έχει δεχτεί αιχμηρή κριτική για το γεγονός ότι δημοσιοποιεί φωτογραφίες της πανέμορφης Kristina, κάτω από τις οποίες εμφανίζονται σχόλια του τύπου «σέξι πόδια». Η ίδια αρνείται να σβήσει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες και εξηγεί το γιατί:

«Λυπάμαι όταν διαβάζω σχόλια σαν αυτά από ανθρώπους που δεν μας ξέρουν, που ποτέ δεν μας έχουν γνωρίσει, αλλά βρίσκουν σωστό να κρίνουν εμένα και την κόρη μου, να μας πυροβολούν ότι η μικρή δεν ζει την παιδική της ηλικία και η χαζή μητέρα της βγάζει λεφτά. Θέλω να πω ότι έχουμε αρκετά χρήματα, ώστε η Kristina να έχει ευτυχισμένα παιδικά χρόνια και ότι έχω ένα πτυχίο από πανεπιστήμιο οπότε οι κατηγορίες αυτές δεν στέκουν!» είπε η μητέρα του κοριτσιού και συνέχισε : «Τα σχόλια αυτά έρχονται από χώρες που επιτρέπεται ο γάμος των ομοφυλοφίλων».

Η Glikeria Pimenova υπερασπίζεται την επιλογή της να ανεβάζει στα social media φωτογραφίες της κόρης της και ισχυρίζεται ότι όσοι λένε τέτοια πράγματα έχουν τεράστια ψυχολογικά προβλήματα.

Το κορίτσι με τα γαλάζια μάτια, τα μακριά ξανθά μαλλιά και το αγγελικό πρόσωπο άρχισε να περπατάει στις πασαρέλες για τους Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani, Benetton και πολλούς ακόμα, ενώ έχει πάνω από 2 εκατομμύρια followers στο Facebook.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.