Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Πέθανε ο πιο παχύς άνθρωπος του κόσμου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Κιθ Μάρτιν έγινε γνωστός στην παγκόσμια κοινότητα κατέχοντας μία θλιβερή πρωτιά. Υπήρξε ο πιο παχύς άνθρωπος στον κόσμο, μέχρι τον περασμένο Μάιο που έφυγε από τη ζωή στα 44 του χρόνια.

Η εγχείρηση απώλειας βάρους που έκανε δεν ήταν αρκετή, ώστε να σωθεί ο Λονδρέζος υπέρβαρος, ο οποίος έχασε τη μάχη με τη ζωή από πνευμονία, παλεύοντας ταυτόχρονα με την χρόνια μάχη του με το υπερβολικό βάρος.

Ο Μάρτιν πέθανε 8 μήνες μετά το χειρουργείο κατά τη διάρκεια του οποίου αφαιρέθηκαν τα τρίτα τέταρτα από το στομάχι του. Ο Κιθ Μάρτιν εκείνη την περίοδο ζύγιζε 444 κιλά.

«Αν ζούσε θα είχε χάσει εκατοντάδες κιλά και θα επανακτούσε τη δυνατότητα να περπατάει και να έχει μία κανονική ζωή», ανέφερε ο χειρουργός Κεσάβα Μανούρ που που έκανε την επέμβαση στον Μάρτιν πέρυσι στο νοσοκομείο Χόμερτον.

Πριν πεθάνει τον Μάρτιο του 2014, ο Κιθ Μάρτιν είχε παραδεχθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος του βάρους που είχε αποκτήσει ο ίδιος προερχόταν από φτηνό φαγητό από φαστ φουντ που κατανάλωνε.

Ο Μάρτιν «καταβρόχθιζε» 20.000 θερμίδες την ημέρα, σχεδόν 10 φορές περισσότερο από την ποσότητα των θερμίδων που θα πρέπει να λαμβάνει ένας φυσιολογικός άνθρωπος.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.