Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Γλίτωσε από του κροκόδειλου τα δόντια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια χελώνα εκμεταλλεύτηκε το γλιστερό κέλυφος της – Δείτε τις φωτογραφίες.

Εκεί που βρισκόταν μέσα στο νερό ξαφνικά έπεσε στα δόντια του κροκόδειλου. Η χελώνα διόλου τυχερή, έγινε εύκολο θήραμα για εκείνον.

Την άρπαξε, τη σήκωσε στον αέρα και προσπάθησε να την κάνει μια μπουκιά. Το περιστατικό παρακολουθούσε ένας φωτογράφος και οδηγός σαφάρι στη Βόρεια Αφρική, ο 49χρονος Μάριο Μορένο, ο οποίος βρέθηκε στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ και το κατέγραψε σε κάμερα. Ευρισκόμενος μόλις 30 Είδε τον κροκόδειλο να προσπαθεί να σπάσει το κέλυφος της χελώνας σφηνώνοντας το ανάμεσα στα κοφτερά δόντια του

«Ήμουν τυχερός που βρέθηκα στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή», δήλωσε ο Μορένο. Ακόμη πιο τυχερή φαίνεται πως ήταν η χελώνα τελικά όμως. Ο κροκόδειλος δεν κατάφερε να την καταπιεί, αν και το προσπάθησε πολύ και τελικά –όπως δείχνουν και οι μετέπειτα φωτογραφίες- κολυμπά απογοητευμένος και πεινασμένος, καθώς το γεύμα του έχει… φύγει. Μάλιστα, το βλέπουμε να έχει σκαρφαλώσει πάνω σε ένα βραχάκι και να ατενίζει «ευχαριστημένο» τη ζωή για την ευκαιρία που του έδωσε.

Πως τα κατάφερε όμως; Όπως εξήγησε ο φωτογράφος, η χελώνα τη γλίτωσε χάρη στο γλιστερό κέλυφος της. Το καβούκι της δεν βοηθούσε καθόλου τον κροκόδειλο να καταφέρει να της το σπάσει ή και να την καταπιεί και έτσι αναγκάστηκε να παραιτηθεί ηττημένος, με τη χελωνίτσα να απομακρύνεται.

Δείτε τις φωτογραφίες:













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.