Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Με AIDS μολύνθηκαν δυο μικρά παιδιά που εξωθήθηκαν στη πορνεία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το αντίτιμο της σεξουαλικής συνεύρεσης ήταν 5 ευρώ - Στοιχεία σοκ από την ΜΚΟ Praksis.
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως δύο παιδιά- θύματα εμπορίας και εκμετάλλευσης, μολύνθηκαν με τον ιό του AIDS κατά τη σεξουαλική συνεύρεσή τους με άτομα τα οποία αρνήθηκαν να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό.

Το συγκλονιστικό αυτό περιστατικό αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΜΚΟ Praksis, Τζανέτος Αντύπας, σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο εκδήλωσης με θέμα τα ανθρώπινα δικαιώματα και την καταπολέμηση της διαφθοράς.

«Από τα 25 παιδιά, 8 έως 14 χρόνων που παραπέμφθηκαν, ως θύματα διακίνησης και εκμετάλλευσης, για το 2014, στις δομές της οργάνωσής μας, τα δύο που προωθούνταν στην πορνεία ήταν οροθετικά» ανέφερε ο κ.Αντύπας, προσθέτοντας μάλιστα ότι το αντίτιμο για τη σεξουαλική συνεύρεση με τα παιδιά, χωρίς προφυλακτικό, ήταν 5 ευρώ.

Αναφερόμενος στην έκθεση, με φωτογραφίες, των οροθετικών γυναικών που έγινε περίπου πριν από 2,5 χρόνια, είπε ότι εκείνη την περίοδο, στην τηλεφωνική γραμμή της Οργάνωσης, δέχθηκαν 6500 κλήσεις από πελάτες τους ή από άνδρες οι οποίοι όλοι δήλωναν ότι είχαν κάνει σεξ χωρίς προφύλαξη.

«Οι κλήσεις μάλιστα έγιναν σε τρεις μόλις μέρες, οπότε φανταστείτε την έκταση του φαινομένου στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης όπου γυναίκες και παιδιά εξαναγκάζονται σε σεξουαλική συνεύρεση χωρίς προφυλακτικό» τόνισε ο κ.Αντύπας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.