Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Πτώμα σε κατάψυξη σπιτιού βρέθηκε στην Καλλιθέα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εντοπίστηκε από δικαστικό επιμελητή.

Σοκ προκαλεί η είδηση για εντοπισμό πτώματος μέσα σε κατάψυξη σπιτιού στην οδό Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από τις Αρχές, πρόκειται για έναν άνδρα άγνωστων στοιχείων.

Το πτώμα του άνδρα είδε δικαστικός επιμελητής όταν πήγε να παραδώσει ένα ένταλμα κατάσχεσης σε υπήκοο Βουλγαρίας που είχε δηλώσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα ως τόπο κατοικίας.

Ο δικαστικός επιμελητής,σύμφωνα με πληροφορίες,βρήκε την πόρτα ανοικτή ,μπήκε στο διαμέρισμα όπου ανακάλυψε το μακάβριο εύρημα.

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και έφτασε στο σημείο πριν από λίγα λεπτά.

---------

Νέα στοιχεία για τον νεκρό που βρέθηκε σε ψυγειοκαταψύκτη στην Καλλιθέα


Περιπλέκεται το μυστήριο γύρω από την ανεύρεση πτώματος άνδρα μέσα σε καταψύκτη-μπαούλο, σε διαμέρισμα, στην οδό Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα.

Λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι δύο δικαστικοί επιμελητές μαζί με κλειδαρά μπήκαν στο σπίτι που βρίσκεται στην οδό Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα για να προχωρήσουν στη διαταγή έξωσης που είχαν. Κατά τη διαδικασία καταμέτρησης των πραγμάτων που βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα άνοιξαν έναν ψυγειοκαταψυκτη και έκπληκτοι διαπίστωσαν πως στο εσωτερικό βρισκόταν μια σορός άνδρα.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και από τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως πρόκειται για τον αλλοδαπό ένοικο του διαμερίσματος.

Πρόκειται για έναν Βούλγαρο που συμφώνα με πληροφορίες του enikos.gr, είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του από τον Ιανουάριο του 2015. Τότε ένας φίλος τους είχε δηλώσει πως δεν μπορούσε να τον βρει όμως οι έρευνες δεν είχαν αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα βρίσκονταν σε εξέλιξη οι διαδικασίες έξωσης και σήμερα εντοπίστηκε η σορος στο ψυγειοκαταψυκτη.

Η σορός θα σταλεί για ιατροδικαστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου ενώ την ερεύνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.