Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Άγνωστοι βανδάλισαν λύκειο στην Ιεράπετρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τρεις φορές τα έκαναν γυαλιά καρφιά μέσα στο σχολείο.

Ανάστατη είναι η μαθητική κοινότητα της Ιεράπετρας απο τρεις βανδαλισμούς που έκαναν άγνωστοι στο 1ο Γυμνάσιο, απο τις 26 Δεκεμβρίου μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

Ο 1ος βανδαλισμός έγινε το βράδυ απο 26-12-2015 έως το πρωί 27-12-2015 στο διάδρομο του σχολείου, όπου φυλάσσονται τα βιβλία σε ντουλάπες, καθώς και υλικό από το πρόγραμμα ανακύκλωσης που γίνεται στο σχολείο το οποίο ήταν σε σακούλες. Οι βάνδαλοι έσχισαν και σκόρπισαν το υλικό στον διάδρομο, και μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας. Για την είσοδο τους στο χώρο παραβίασαν τις κλειδαριές στις ξύλινες πόρτες τις οποίες και έσπασαν.



Ο 2ος βανδαλισμός έγινε στο ίδιο μέρος το βράδυ από 8-1-2016 μέχρι το πρωί 9-1-2016 , οπότε οι άγνωστοι βάνδαλοι διέπραξαν τις ίδιες ζημιές, οι οποίες στο μεταξύ είχαν αποκατασταθεί κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Ο 3ος βανδαλισμός έγινε το βράδυ της 9-1-2016 μέχρι το πρωί τις 10-1-216. Δεν είχαν ακόμη μαζευτεί τα υλικά που είχαν διασκορπιστεί στο χώρο , έτσι οι βάνδαλοι μπήκαν και έριξαν ακόμη δύο ντουλάπες με βιβλία τις οποίες άφησαν μισοκατεστραμμένες.


«Έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά του σχολείου και η αστυνομία έκανε και κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό των δραστών που δυστυχώς είναι μικρά παιδιά, μαθητές, σύμφωνα με τα αποτυπώματα που πήρε η Σήμανση της Αστυνομίας» αναφέρει το radiovereniki






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.