Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

11 σημάδια που φανερώνουν ότι παντρευτήκατε τον σωστό άντρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πιθανότατα ήδη ξέρετε ότι έχετε επιλέξει τον σωστό άντρα να πορευτείτε στη ζωή, αλλά σε ποιον δεν αρέσουν οι επιβεβαιώσεις;

Δείτε παρακάτω τα σημάδια που φανερώνουν ότι ο σύζυγός σας είναι υπέροχος!

  1. Ο ίδιος καυχιέται για εσάς! Είτε πρόκειται για την προαγωγή που πήρατε στη δουλειά, είτε για εκείνο το εισιτήριο που κερδίσατε σε έναν διαγωνισμό, δεν μπορεί να αντισταθεί και να το «φωνάξει» σε όλους! Αναμφισβήτητα είναι ο μεγαλύτερός σας θαυμαστής (εντάξει, μετά τη μαμά σας!)
  2. Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια που είστε μαζί, ο ίδιος εξακολουθεί να κάνει ιπποτικά πράγματα για εσάς. Όπως το να ανοίγει την πόρτα για να περάσετε ή να σας κουβαλά στην αγκαλιά του μετά από μια κουραστική ημέρα με ψηλοτάκουνα.
  3. Δεν προσπαθεί να σας αλλάξει. Ξέρει ότι είστε πιο ακατάστατη από εκείνον, ότι αργείτε κάθε φορά στα ραντεβού σας αλλά είναι εντάξει με αυτά και δεν προσπαθεί να σας αλλάξει. Σας αγαπάει και με τα ελαττώματά σας.
  4. Το «μου λείπεις» δεν το λέτε απλά για να πείτε κάτι γλυκανάλατο, αλλά επειδή είναι πραγματικότητα.
  5. Μπορείτε να κλάψετε μπροστά του, χωρίς να νιώσετε ντροπή ή αμηχανία. Κι εκείνος από την πλευρά του ξέρει πότε τα πράγματα είναι σοβαρά και πότε κλαίτε επειδή είδατε απλά μια ταινία που σας συγκίνησε.
  6. Όταν οι φίλες σας παραπονιούνται για τους συντρόφους ή τους πρώην τους, μένετε αμέτοχη γιατί δεν έχετε πολλά πράγματα να πείτε. Δεν θέλετε να καυχηθείτε, αλλά να που εσείς έχετε τον τέλειο σύζυγο και αισθάνεστε πραγματικά πολύ τυχερή γι’ αυτό.
  7. Αισθάνεται πολύ κοντά με την οικογένειά σας κι εσείς με τη δική του. Μπορεί για παράδειγμα να πάρει τον μπαμπά σας τηλέφωνο χωρίς κανένα δισταγμό. Αλλά κι εσείς από την πλευρά σας μπορείτε να πάτε στο παιδικό πάρτι του ανιψιού του, ακόμα κι αν ο καλός σας δεν μπορεί να σας συνοδεύσει.
  8. Νοιάζεται για τους φίλους σας. Αν κάποιος από αυτούς περνάει μια δυσκολία ή έχετε καιρό να τα πείτε, θα κανονίσει να πάτε όλοι μαζί για ένα ποτό ή δείπνο. Αν πάλι έχει καιρό να ακούσει τα νέα της κολλητής σας, θα σας ρωτήσει τι κάνει.
  9. Σας αφήνει να αναπνεύσετε. Καμιά φορά το μοναδικό πράγμα που χρειαζόμαστε για να ανέβουμε ψυχολογικά είναι να μείνουμε για λίγο μόνοι μας. Εκείνος λοιπόν δεν ενοχλείται αν μετά από μια απογοήτευση θέλετε να πάτε μόνη σας για περπάτημα. Εκείνο που τον νοιάζει είναι να μην σας βλέπει αναστατωμένη.
  10. Σας λέει ξαφνικά ότι φαίνεστε πολύ σέξι. Και είναι εκείνη η ημέρα που δεν στεγνώσατε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι, ούτε βάλατε μακιγιάζ στο πρόσωπό σας.
  11. Μπορείτε να κάνετε πράγματα μαζί, όπως ταξίδια χωρίς να τσακώνεστε. Όλοι έχουμε δει «ταιριαστά» ζευγάρια να τσακώνονται ακόμα και για το μέρος που θα γευματίσουν. Ευτυχώς για εσάς, μπορείτε να κάνετε πράγματα μαζί χωρίς να δίνετε μάχες.


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.