Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Η τραγική έκκληση του παππού του 4χρονου προς τον αλβανό απαγωγέα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Το παιδί είναι άρρωστο και κινδυνεύει».

Δραματική έκκληση προς τον 33χρονο Αλβανό να αφήσει ελεύθερο το 4χρονο παιδί απευθύνει ο πατέρας της δολοφονημένης γυναίκας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, o τραγικός πατέρας είπε: «Κάνω έκκληση σε αυτόν που το απήγαγε να το αφήσει. Το παιδί είναι άρρωστο και κινδυνεύει. Δεν χάνουμε τις ελπίδες μας, αλλά πρέπει να το βρούμε γρήγορα πριν η υγεία του θιχτεί και η ψυχούλα του...»

«Σας παρακαλώ όλους να μας βοηθήσετε να το βρούμε», δήλωσε ο κ. Μαυρόματης.

«Εμείς δεν θέλουμε τίποτε άλλο, θέλουμε να επιστρέψει ο Φοίβος. Έχουμε ελπίδες, η αστυνομία λέει ότι ο δράστης δεν έχει απομακρυνθεί από την περιοχή», πρόσθεσε ο ίδιος, εξηγώντας πως «έχουμε καθημερινές και συχνές επαφές με την αστυνομία κι όλους τους σχετικούς φορείς. Το μόνο στοιχείο που έχουμε μέχρι τώρα είναι το μηχανάκι του δράστη. Τουλάχιστον είναι μια αρχή για να βρούμε το εγγόνι μας, το Φοίβο».

Ο τραγικός παππούς δήλωσε πως ο αδελφός του παιδιού, ο Ιάσωνας «κάθε μέρα ρωτάει για τον Φοίβο». «Πρέπει να τον βρούμε, για την ψυχική και την σωματική του υγεία. Ευχαριστούμε όλους όσους ασχολούνται με την έρευνα, συγκινητική είναι η παρουσία κατοίκων εθελοντών αλλά και των αστυνομικών», είπε ο κ. Μαυρόματης.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.