Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Δημόσια συζήτηση για την Παιδεία με ζωντανή μετάδοση από την ιστοσελίδα του Υπουργείου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Οι σκοποί και οι στόχοι της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης» είναι το θέμα της πρώτης δημόσιας συζήτησης με την οποία εγκαινιάζεται ο κύκλος των δώδεκα συζητήσεων που οργανώνονται από την Επιτροπή Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου για την Παιδεία.

Στην εναρκτήρια συζήτηση, που θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκου Φίλη, ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου κ. Λιάκος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Γαβρόγλου, ο Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας κ. Θεοτοκάς και ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής κ. Κουζέλης.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ώστε να δοθεί η δυνατότητα να την παρακολουθήσουν και όσοι δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στις 7 μμ στο Αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Παστέρ (Βασ. Σοφίας 127).

Σημειώνεται ότι όλες οι συζητήσεις θα είναι δημόσιες με ελεύθερη είσοδο. Η επόμενη συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιανουαρίου την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.